anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Renegociere abonament

Casper20
Începător

Salutare grup!

Am un abonament Fun 9, pe care l-am luat la oferta acum 2 ani cu 3 euro/ lună.

Acum m-a sunat cineva de la Orange să mă oferteze deoarece îmi expiră abonamentul in 11.11.2025.

Mă felicită că sunt client fidel de 20 ani în rețea și îmi oferă cel mai mic abonament la 6 euro 🤣.

Pai, daca vrei să mă ții in rețea, oferă-mi un abonament la preț bun, nu mă lua că e abonament de 9 euro și tu poți să mi-l dai la 6 euro.

Concurența are abonament de 3-5 euro care oferă mult mai multe beneficii.

Exista vreo modalitate să îmi păstrez abonamentul actual, dar la același preț?

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Casper, bun venit in Orange!!!

Aceasta oferta expira cand se termina cele 24 de luni contractuale.

Teoretic, nu mai poti beneficia de acesta oferta, vei trece automat la pretul normal al abonamentului, 6 euro.

Online, esi acum ofera cu 3 euro in loc de 6, dar pt cei care trec de pe prepay, care se porteaza sau cei care incheie un abonament nou.

"Campania „Oferta SIMO (LOYALTY & ACQUISITION)” se desfășoară în perioada 20.08.2025 - 19.10.2025, exclusiv pe orange.ro și poate fi prelungită.

Beneficiile acordate prin prezenta campanie nu se cumulează cu beneficiile acordate prin alte oferte/ campanii si se aplică pentru toate cele 24 de luni de contract.

Oferta cu discount 50% se aplică abonamentelor fără telefon Fun, Fun Plus, Smart, Smart Plus şi Smart Elite pentru achiziția unui contract cu abonament pentru 24 de luni, cu trecerea de pe Orange PrePay. Reducerea de 50% se aplică pe toată perioada contractuală. Oferta de 50% discount este valabilă la trecerea de pe cartela Orange PrePay, cu vechime de minim 6 luni, la abonament fără telefon, cu contract 24 de luni.

Oferta cu discount 50% se aplică abonamentelor fără telefon Fun, Fun Plus, Smart, Smart Plus şi Smart Elite pentru achiziția unui contract cu abonament pentru 24 de luni, cu portare din alta retea, exclusiv online. Reducerea de 50% se aplică pe toată perioada contractuală, cu contract 24 de luni.

Oferta cu discount 50% se aplică abonamentelor fără telefon Fun, Fun Plus, Smart, Smart Plus şi Smart Elite pentru achiziția unui contract cu abonament pentru 24 de luni exclusiv online. Reducerea de 50% se aplică pe toată perioada contractuală, cu contract 24 de luni.

Oferta cu discount 15% se aplică abonamentelor fără telefon Fun Plus, Smart şi Smart Plus pentru prelungirea unui contract pentru 24 de luni, exclusiv online."

DETALII: https://www.orange.ro/abonamente/ (Ce trebuie să știu despre campania „Oferta SIMO (LOYALTY & ACQUISITION)”?)

Tu poti incerca o simulare online, sa vezi daca poti accesa acea oferta cu reducere, dar cel mai bine astepti sa iesi din perioada contractuala si sa poti negocia mai bine o oferta avantajoasa de ambele de parti.

Ce înțeleg eu este că Orange încearcă să atragă clienți prin oferte avantajoase dar nu face eforturi pentru a pastra clienți vechi.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, la prelungire, e cam greu să obții tot așa ceva. Eu unul, care nu sunt bun negociator, nu cred că mai poți .

MihaiC99
Campion

Salutare!

Sunt client nou și mi s-a oferit abonamentul Fun Plus la 3 euro. Din păcate, această ofertă nu este relevantă pentru mine. Consider că alocarea ofertelor se face fără a ține cont de nevoile reale ale clientului. Eu beneficiez deja de servicii nelimitate, iar propunerea primită este inferioară celor de care dispun.

Concluzie: Nu se mai tine cont de vechime atunci când se fac ofertele.

Încearcă să contactezi departamentul ofertare prin intermediul serviciului clienți (prin chat) și detaliaza oferta dorita. In caz contrar te portezi sau poți de asemenea trece pe Yoxo unde abonamentele sunt mai ieftine.