anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

reducere 20 euro tbi

CataPitesti
Junior entuziast

Salutare, a facut cineva de curand prelungire sau aboment nou  si a beneficiat de reducerea  de 20 euro tbi ? nu inteleg  cand se primeste  reducerea aia de  20 euro.. la  prima rata emisa de tbi ?  daca ma poate lamuri si pe mine cineva...Multumesc

13 Răspunsuri 13

MihaiC99
Campion

Salut,

După cum spune și regulamentul reducerea se va aplica automat în coșul de cumpărături sub forma unui voucher.

https://www.orange.ro/docs/termeni-si-conditii/pdf/2025-06/T&C-TBI-18.06-19.08.2025v2.pdf 

"Reducerea se aplică în coșul de comandă din magazinul online Orange.ro pentru produsele selectate. Reducerea de 20 euro pentru Telefoane se aplică la folosirea voucherelor nominale acordare în coșul de comandă, din magazinul online Orange.ro, pentru achizitionarea produselor folosind metoda d e plata in rate prin TBI bank. Disponibilitatea ofertei si eligibilitatea ei se pot verifica in contul de client de pe https://www.orange.ro/accounts/login-user. "

2077.jpg

CataPitesti
Junior entuziast

la mine nu s-a aplicat automat reducerea.  am comandat de la reconditionate. nu  cred ca are importanta asta...

Este valabil doar în cazul prelungirii achiziției unui abonament cu 24 luni.

La achiziționarea fara un abonament nu se aplica.

"Campania “Vouchers TBI 2025” este valabilă la prelungirea sau achiziția pe 24 de luni a unui abonament Orange alături de un smartphone din lista de telefoane compatibile, în perioada 18.06.2025 - 19.08.2025, cu posibilitate de prelungire. Oferta se desfașoară în limita stocului disponibil."

tocmai ca am prelungit pe 2 ani abonamentul.

CataPitesti
Junior entuziast

nu inteleg bonusul ala cum se acorda,,, am facut o noua simulare cu un nou abonament si tot la fel..in cos nu am nici o reducere aplicata ca la tine.. probabil  doar cele noi se reduc...

Poți să-mi dai linkul pentru a testa.

Și la recondiționat sa acordat în cazul meu.

2080.jpg

honor magic 200 Pro .......

De la 6 rate in sus codul va fi aplicat automat.

2127.jpg

Selectează minim 6 rate și ar trebui să-ți meargă aplicarea voucherului. Dacă îmi dai un link pot simula.

Încearcă cu rate pe 24 de luni, dacă ești eligibil. Probabil că doar la anumite modele de telefoane este valabilă reducerea respectivă. Așa îți apare voucher mai mare, la anumite modele. Eu am prelungit zilele trecute. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am făcut prelungire chiar săptămâna trecută, dar cu 24 de rate pe factură, nu cu tbi.

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @CataPitesti

Daca ai făcut deja comanda si nu s-a aplicat nu mai poți face ceva in acest sens. Reducerea trebuia sa se aplice in cos. Pentru a înțelege mai bine comanda ta poți atașa o captura de ecran cu sumarul acesteia din contul tau fără a include datele personale.

păi de ce nu s-a aplicat? cum adică nu se mai poate face nimic în sensul asta? păi reducere se aplica random...sau cum?   eu am făcut inclusiv acum simulare și tot degeaba nu se aplica nici o reducere la plata în 4 rate.. oricum alta este problema... telefonul primit are capac dezlipit...nu înțeleg cum se recondiționează aici...