Buna ziua. Doresc sa fac o reclamatie intrucat nu sunt multumit de serviciile dvs. Am facut un abonament la Orange, am specificat de la inceput ca sunt 2 luni in tara si 2 luni in Austria, iar cei de la orange mi.au spus ca nu va fi nici o problema, NU AU SPUS ca sunt anumite clauze de respectat despre consumul in tara si consumul in afara, cat si cum trebuie consumat in aceiasi "balanta". De fiecare data cand am plecat in afara mi s-a facut cost suplimentar pe care a trebuit apoi sa il platesc. O sa va denunt pentru ca ati spus de la inceput ca nu vor fi probleme. Eu acum ma aflu iar in austria si timp de 2 luni nu pot lua legatura cu familia mea, deoarece la aboslut orice fac apel sau internet imi faceti cost suplimentar!!! Este o rusine, trebuie sa imi inapoiati tot costul suplimentar facut in 2019 asa ceva nu este posibil. Eu nu pot sta 2 luni fara sa imi aud copii doar din cauza ca voi la inceput pentru a ma "prinde in abonament"ati spus vai nu veti avea probleme Acum imi spune ca de fapt trebuie sa consumati in mod egal cat in tara cat in austria, ca de acum ma pun sa numar numarul de apeluri si mega ca sa fac sa fie egal!! Este o rusine, cand ma reintorc in tara imi pun avocat daca nu rezolvați si voi exprima parerea mea tururor