anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reînnoire Abonament 24 luni Orange

Florin6
Junior

Bună ziua. Luna următoare abonamentul meu Orange urmează să se termine însă pe aplicație My Orange am disponibile următoarele oferte la 50% reducere care îmi dau de gândit. întrebarea mea este: dacă eu îmi schimb abonamentul la una din acele oferte, mi se va schimba si numărul de telefon automat sau nu (număr de telefon nou asociat). Cum pot schimba abonamentul meu și să îmi pot pastra numărul de telefon in acelasi? Mulțumesc anticipat pentru ajutor!

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Dacă aceste oferte îți apar la prelungirea abonamentului, este vorba chiar despre abonamentul curent, care va fi prelungit cu 24 de luni. Doar să nu ie uiți la oferte cu abonament nou.

Dacă alegi prelungirea abonamentului curent și îți arată oferte foarte bune, poți să alegi cu încredere ceea ce dorești, apăsând acel buton de confirmare.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Prelungirile doar modifica anumite conditii din contract (pret, resurse, perioada contractuala), dar NU si numarul de telefon (este prelungire, nu abonament cu numar nou).

Pentru modul de acceptare a ofertelor, Vio cred ca a explicat destul de simplu. Oricum, daca ai nedumeriri, ne gasesti aici, in comunitate.

Aceste oferte apar sub tab-ul (vreau abonament nou), și din câte înțeleg de la voi asta nu e secțiunea la care trebuie sa mi prelungesc abonamentul cu același număr de telefon. In acest caz, unde îmi pot prelungi abonamentul cu același număr de telefon?

Din pacate, eu sunt pe cartela si nu am acel meniu pentru abonamente si posibil sa te ghidez gresit. Iti recomand versiunea web https://www.orange.ro/abonamente/

Pololic_0-1729582463976.png

PS: asa vad eu pe pagina de abonamente ca utilzator de cartela. Posibil ca la tine sa arate alte cifre.

Ai putea sa simulezi sa vezi ce se ofera prin acel meniu de "abonament nou" si sa vezi optiunile oferite (abonament cu numar nou sau prelungire, asa cum arata in imaginea pusa de mine).

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Nu te interesează aia cu abonament nou.

NU  da click  "abonament nou" ! incearca sa intri de pe pagina web de pe windows  , o sa "vezi" mult mai clar oferta de prelungire abonament   DAR (retine) DAR de luna viitoare cand o sa treci de cele 24 luni  are sa-ti apara clar ofertele de prelungire .

ai rabdare inca o luna 😋