anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

"Optiunea Orange" pe langa costul abonamentului

arsradu
#StarMember

Salut Comunitate,

Are cineva idee ce reprezinta aceasta optiune adaugata fiecarui serviciu? Se poate dezactiva?

arsradu_0-1673437610918.png

arsradu_0-1673443700617.png

 

My Orange pare sa sugereze ca da. Dar de pe web nu pare sa faca nimic cand dau click pe Dezactiveaza.

arsradu_1-1673437764947.png

 

 

Client Orange
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, @arsradu!

Ne cerem scuze pentru întârzierea răspunsului.

Opțiunile de 1 euro afișate în capturile tale de ecran fac referire, într-adevăr, la majorarea de 1 euro aplicată începand cu data de 1 decembrie pentru fiecare serviciu de abonament în parte.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

delfinas
#StarMember

Sa fie oare acea scumpire de 1 euro adăugat la fiecare serviciu?

Asa am zis si eu. Si ar avea logica...ca si suma. Dar, daca e marire...nu se modifica costul de baza al abonamentului? Se adauga o "optiune" enigmatica pe cont? Si mai mult, cu link (nefunctional in cazul meu) de Dezactivare? :)) Nu stiu, eu am zis sa intreb. Nu stiu cum se fac maririle la Orange, dar daca asta e metoda...mi se pare cel putin ciudata.

In aplicatia My Orange, "optiunea" este dezactivabila (butonul de Dezactivare este functional, sau cel putin asa pare), si cica ar trebui sa astept un SMS de confirmare. Daaar parca ar fi cam prea usor sa fie doar atat.

Poti incerca si pe contul tau, ca idee, daca ai asa ceva, si vezi daca se poate dezactiva. Ar fi ceva.

Client Orange

Pololică
#StarMember

La abonamentele mele aveam "Optiunea Orange" (sau "Opitune Orange", nearticulat). La unul aveam de doua ori "Optiunea Orange", dar, ca sa pun in context, aveam Cost Control ("internet "nelimitat" cantitativ), dar si o optiune de Orange TV Go.

Nu stiu care este costul pentru ... Cost Control in cazul in care doreai s-o activezi extra,

Totusi, la tine presupun ca ai fibra (Home Net 1000) si nu cred ca vorbim de optiune de trafic nelimitat. Ai ceva extra in contract (Orange TV Go, router in chirie, antivirus sau ceva de genul asta)? Pentru netul pe SIM as intelege, dar la fibra nu (cine ar limita traficul?...).

La internet sa zicem ca ar putea fi Orange TV Go...cu toate ca, daca ar fi cazul, puteau sa scrie clar acolo "Optiunea Orange TV GO". Dar la TV ce "optiune" ar fi? :)) Da, echipamentele sunt in chirie, intr-adevar. Si da, este fibra 1000. Dar...din nou, "optiune Orange" nu-mi da niciun fel de detaliu in sensul asta. Nici intr-un caz, nici in celalalt. Adica, ok, e o optiune, dar ce contine acea optiune? Care e rolul ei? Pentru ce platesc?

Client Orange

Arunca un ochi in contract. Acolo eu le aveam detaliate (fiecare numar avea optiuni care nu erau pe altele, dar in My Orange aveam... "optiunea orange" activa).

PS: pe unul din numere aveam in contract 4 optiuni: optiune triplu date, optiune 300 minute internationale, optiune cost control, optiune Loialty Internet Fidelity Bonus. Si aveam 2 "optiunea Orange" in MyOrange (web/aplicatie). Bonusul de internet nu cred ca ar intra in discutie, dar restul nu imi dau seama care si cum era (daca aparea intr-un fel anume sau nu).

We'll check. Mersi de sugestie.

Client Orange

Jay
Campion certificat

La mine, opțiunea Orange a aparut mereu cu "0" cost.. e posbil sa fie vreo gratuite care a expirat?..

Eu nu am apucat sa vad cum ar apărea mărirea aceea de abonament.. 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Și la mine, la fel. 

E posibil sa fie si asta, intr-adevar. Dar din nou, nu trebuia adaugata la costul abonamentului…? Ceea ce ma confuzeaza este faptul ca e trecuta ca “optiune”, ceea ce din start lasa ideea ca ar fi “optionala” si ca se poate dezactiva (ceea ce nu pare sa fie cazul). Si nu are o descriere clara.

Client Orange

RafaHelper
#StarMember

Pe partea de mobil aceste opțiuni sunt fie Orange Cloud, Orange Antivirus, Orange Deezer, Orange TV GO, Bonus internet, Bonus nelimitat minute/internet si sunt afisate cu 0 euro daca sunt oferite gratuit. Pe partea de fix nu stiu ce ar putea fi dar cei de pe chatul Orange iti pot spune acest lucru, asa am intrebat eu cand am avut o nelamurire legata de acest subiect.   

Aha... Da, ne uitam, mersi frumos! 🙂

Client Orange

Cu drag!

DanielaH
Moderator

Salut, @arsradu!

Ne cerem scuze pentru întârzierea răspunsului.

Opțiunile de 1 euro afișate în capturile tale de ecran fac referire, într-adevăr, la majorarea de 1 euro aplicată începand cu data de 1 decembrie pentru fiecare serviciu de abonament în parte.

Hello, 

Mersi frumos! Un pic ciudat modul de marire (printr-o optiune care nu poate fi dezactivata, cu toate ca asa pare), dar cel putin am inteles ce anume reprezinta acea optiune. 

Mersi frumos de raspuns! 🙂

Client Orange