anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Programe TV blocate “acest serviciu este blocat (4)”

Cristina88
Junior

Am televiziune prin satelit si nu functioneaza, tot timpul apare mesajul “acest serviciu este blocat (4)” pe oricare dintre canale.

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Explorator

Buna,

Cel mai bine ei legătură cu serviciul clienți pentru mai multe informații.

https://www.orange.ro/contact/ 

De obicei aceasta eroare apare și când serviciul este suspendat pentru neplata.

delfinas
#StarMember

Cristina, ne pare rau de situatie!

De cand a aparut aceasta problema? In ce zona te afli? Plata facturii e la zi?

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Bună, Cristina!

Pe tv satelit pot să-ți apară astfel de situații din cauza faptului că antena satelit s-a dereglat și semnalul recepționat este foarte slab, la limită. Ce trebuie să faci? Dacă știi pe cineva care se pricepe, îl chemi să facă un mic reglaj la antenă și la lnb. În același timp, trebuie verificate și toate conexiunile, la cabluri, mufe, conexiuni, etc.

Dacă nu te descurci așa , solicită sprijinul la Orange din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator sau le scrii din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj. Completează câmpurile necesare și lasă-le și un număr de telefon de contact.

Am avut mulți ani antenă tv satelit și încă mai am una motorizată, fiind unul pasionat de astfel de servicii și știu în ce constă problemele acestui tip de serviciu, de aceea trebuie făcute aceste verificări cu mare atenție!

Baftă multă!