anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pret diferit avans telefon in rate

Dorian_1
Junior entuziast
Buna. Azi am intrat pe olx pentru a_mi cumpara un telefon huawei nova 5t, cand am intrat pe pagina olx, acolo, a aparut o oferta de la orange printre care si telefonul meu la abonament me30 (30 euro) cu un avans de 89 euro pentru telefon in rate. Find o oferta avantajoasa am intrat pe siteul orange, toate bune, pana am ajuns la stadiu"cumpara" acolo apare o eroare si imi spunea ca pentru a alege un numar de telefon trebuie sa ma loghez, m_am logat la care SURPRIZE SURPRIZE... AVANSUL LA TELEFONUL MEU A CRESCUT LA 219 EURO, PLUS 30 EURO ABONAMENTUL... IN TOTAL 249 EURO PLATITi ACUM. Acum intrebarea este: care este adevaratul pret? Si sa nu imi spune_ti ca depinde! fiecare om in parte are oferte diferite, nu! Nu in cazul acesta cand pe pagina principala a olx_ ului apare oferta atragatoare cu preturi mici, acolo nu spune ca s-ar putea sa fie mai mult de 437 de lei. Acolo scrie fix 437 de lei. Va atasez pozele, pentru ca nu mi se pare correct sa induceti voit omul in eroare... Va rog sa explication lucru acesta este sau nu este talharie? Primele 2 poze sunt de pe siteul olx, a treia poza este de pe siteul orange pana la pasul "inregistreaza-te pentru a putea alege un numar de telefon" iar ultima BOMBA este adevaratul pret.... Astepti raspuns sper sa primesc unul daca nu o sa ma adresez cu pozele la altcineva....
44 Răspunsuri 44

FLo1
#StarMember
@Dorian_1: Piata e piata, dar de magazine la care iti scrie pretul mare (fara a scrie "DE LA") ca ulterior sa afli ca la electrocasnice era "cu buy-back"? Sau ca acel pret este valabil in anumite conditii de care nu stiai/nu erau afisate.... Conditiile de obicei nu sunt puse la raft cu produsul, ci le afli ulterior in magazin. Pe online nu mai vorbesc despre surprize unde serviciile de curierat se taxeaza (in unele cazuri) mai mult decat produsul cumparat. Sau cazuri la raft in care produsul scanat are alt pret decat cel afisat. Deci cazuri si... necazuri. Problema pe care nu ai inteles-o si ai sesizat-o aici se cheama simplu: "marketing".

DanielaH
Moderator
În urma feedbackului vostru am discutat cu colegii noștri de la marketing. Atenția lor este îndreptată spre a comunica totul cât mai clar. Însă mediile de promovare nu permit, de fiecare dată, comunicarea textelor suplimentare. De asemenea, targetarea este una generală și nu poate fi personalizată pentru fiecare client în parte (atât din motive de GDPR cât și datorită comportamentului diferit al fiecarui client în mediul online). Ne pare rău dacă aceste limitări tehnice au fost interpretate ca o intenție de a transmite informații incomplete și vă asigurăm că echipa din marketing face tot posibilul pentru a comunica ofertele într-un mod cât mai clar şi transparent. Vă rugăm să considerați pagina de produs a site-ului nostru ca singur punct de informare completă. Mulțumim.

FaraUnID
Campion certificat
@Orange Assistant @DanielaH @MihaelaC Intentionez sa-mi fac un test generic pentru verificarea acuitatii vizuale, motiv pentru care va rog sa tastati voi, cu manutele voastre si pentru indexarea in Google, preturile afisate in pagina asta https://www.orange.ro/prepay/prepay-bonus/ pentru telefoanele intrate in programul Orange Phone Credit, in speta Xiaomi Redmi 7A si Orange Neva Rise. Ma interesaza in mod special pretul afisat pentru Orange Neva Rise, pe pagina oficiala Orange, asa cum am fost dresati de @Orange Assistant, sa luam in considerare. Orange Neva Rise - Rezolutie Display 480 x 960 pixeli - Camera principala: 5 MP - Camera secundara: 2 MP - Memorie RAM: 1 GB - Spatiu de stocare: 8 GB - Capacitate baterie: 1900 mAh Pret Best Deal prin programul Orange Phone Credit - [cat scrie acolo] EURO @Orange Assistant Si in cazul e fata este tot "o treaba generica" ?!?!?!? Multumesc anticipat!

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: De cand exclusivitatile sunt pentru abonamente, de cand se afiseaza una si dupa un click de fapt e alta, de cand doar un anumit statut al numarului are acces la servicii online.... eu sunt aici pentru voi, nu pentru Orange, cel din urma dezamagind cu mult timp in urma si persevereaza zilnic. Concret: cazul prezentat de tine mi-a mai confirmat (daca era nevoie) ambalajul minciunii portocalie. Vrei sa beneficiezi de frisca Orange? Atunci nu ai ce cauta la oferte online cu un numar prepay in perioada de gratie. Dar nici macar unul in perioada activa nu iti permite sa achizitionezi prin phone credit un telefon, directionarea se face direct la achizitia cu abonament, chiar si la modelele descrise de tine. Ce nevoie sa ai de bonificatiile Orange cand tu trebuie sa platesti pentru ele???? Orice bonificatie oferita este conditionata de incarcari si perioada activa. Orange NICIODATA nu ma va convinge sa ii dau niste euroi pentru darnicia lui. De fiecare data el va arunca cu cativa GB de net sau reduceri minime la produse cu pret inzecit lasandu-ti impresia fidelizarii. Nici serviciile nu mai sunt gratuite. Nici macar in cele de selfcare nu mai gasesti ceva util si la dispozitia ta. Stiati ca nu poti dezactiva o mesagerie vocala de pe un prepay in perioada de gratie? Este o alta PROSTIE portocalie. Despre serviciile de roaming si redirectionare taiate si de pe abonamente (gratuite pana intr-o vreme) nici nu mai are rost despicat firul. Toate si orice iti doresti sunt la minim oferite. Deci ai grija ce iti doresti / ulterior oricum o sa mai platesti.

FaraUnID
Campion certificat
Pe principiul am un buget de cca 1700 lei (undeva pe la 355 euro) si intentionez sa-mi fac upgrade la telefon. Prospectam putin piata si in bugetul stabilit gasim: - Xiaomi Redmi Note 8 cu 128 GB / 6 GB - Huawei P40 Lite cu 128 GB / 6 GB - Huawei P Smart Pro cu 128GB / 6GB - Huawei Nova 5t cu 128 GB / 6GB - Xiaomi Redmi Note 9 Pro cu 128 GB / 6 GB Dupa care am o revelatie: Stai asa, am ceva euro acumulati prin Orange Phone Credit! Intru pe pagina oficiala dedicata programului PrePay Bonus si gasesc, in bugetul meu, un Best Deal la pret special prin programul Orange Phone Credit, pe numele lui Orange Neva Rise cu 8 GB / 1GB + firmware Orange -> pomana curata! Decizii, decizii....Ce ma sfatuiti sa aleg?

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: alege ce consideri, acel model "de pomana" nu-i pentru tine. O sa-l folosesti cat pe o hartie igienica si-ar fi pacat sa te devalorizezi astfel.

Ascary
Campion certificat
In banii astia as merge totusi pe Xiaomi Note 9.Insa nu m-as grabi inca,prin iulie posibil sa vine oferte mai puternice si poate mai adaugi ceva la cei 350 de euroi.

FaraUnID
Campion certificat
Pentru cine nu s-a prins inca (n.b. Ascary), eram iroic in momentul in care am intrebat ce sa aleg intre un telefon cu o configuratie de 128 GB / 6 GB si unul cu 8 GB / 1 GB, ambele vandute cu 355 euro! NU de alta da' nu m-am nascut ieri! Sa asteptam totusi luna iulie, poate Orange Neva Rise va fi 400 euro aka Best Deal.....

Jay
Campion certificat
Sigur s-a prins și Ascary.. doar ca a ignorat partea cu Neva.. :))

Ascary
Campion certificat
Nu,nu m-am prins,desi m-am mirat oleaca ca l-a pălit pe FaraUnID nevoia de sfaturi,insa nah,m-am gandit ca o fi dat pe la biserică si s-a imbolnavit de smerenie. Vise taică :))

FaraUnID
Campion certificat
@Orange Assistant Asta tot o treaba generica se numeste sau marketing de fundul curtii !?!?!? Daca la abonamentul Orange ME 30 pentru 24 de luni pretul telefonului este de 437 lei, ce abonament ar trebui contractat pentru a primi telefonul la 0 lei? Orange ME 99 pentru 5 ani doar cu buletinul si adeverinta de salariu? Ambele printscreen-uri sunt din cardul site-ului oficial Orange, asa cum am fost dresati sa preluam informatia. N.B. - Inca stept un raspuns referitor la pretul lui Orange Neva Rise prin programul Orange Phne Credit. Multumiri anticipate!

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: este din ciclul: "Cu un click te-am pacalit / In Orange cand ai venit". Astfel de reclame vei gasi muuuulte (si nu doar la Orange), eu m-am plictisit sa le numar.

FaraUnID
Campion certificat
Orange Assistant ne-a certat si s-a spalat elegant pe maini motivand faptul ca "Ceea ce ai vazut pe alte siteuri, sunt reclame generice, asadar, iti recomandam sa folosesti doar site-ul oficial Orange pentru informatii corecte." de parca reclamele generice de pe alte site-uri sunt gandite si publicate de concurenta pentru a pune Orange intr-o lumina proasta. In cazul meu, informatiile expuse de mine preluate fix de pe "site-ul oficial Orange" unde "informatiile sunt corecte". Inca asteptam o reactie!

FLo1
#StarMember
Marketingul a fost intotdeauna o "pacaleala" a clientului pentru cat mai mult din valoarea "portofelului". Restul e ambalaj.

DanielaH
Moderator
Salut, FaraUnId! Mulțumim pentru sesizare. Colegii noștri de la online au verificat și au corectat prețurile. A fost o eroare de afișare în pagina de PrePay bonus. Programul Phone Credit este disponibil clienților PrePay care îndeplinesc regulile de vechime și doar ei, logați, vor putea vedea prețul redus al telefoanelor. În exemplul dat, clientul PrePay logat va putea vedea 59E pentru Orange Neva Rise și 79E pentru Xiaomi Redmi 7A. Așa cum am menționat în răspunsul anterior, vă rugăm să verificați întotdeauna pagina de produs pentru informaţii complete, iar pentru ofertele personalizate vă recomandăm să fiți logați în contul My Orange.