anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungirea contractului si cumparare telefon

Magiar
Începător

bună ziua , ce condiții trebuie îndeplinite pentru a cumpăra un telefon prin prelungirea abonamentului lunar orange 

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion

Salut,

Regăsești condițiile necesare in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc 

"Dacă ai un abonament de voce mobilă de la Orange, trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele condiții:

• Abonamentul tău să aibă o vechime de cel puțin 18 luni
  • Să fii titularul contractului de abonament pentru care dorești să optezi pentru rate de cel puțin 18 luni
  • Să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni
  • Să îți prelungești contractul, în condițiile ofertei comerciale curente, cu o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate
  • Să ai un abonament compatibil, din Oferta curentă
  • Să fi avut până în prezent o conduită corectă în relația cu Orange România."

Poți face o simulare în magazinul online, autentificându-te în contul My Orange, pentru a verifica dacă ești eligibil pentru oferta dorită.

Salut, la 18 luni vechime - ca sa cumpar telefon in rate pe factura e preamulta vechime 12 luni e suficient.

Cum am spus 18 luni e mult, se pierde clientul care doreste. ex. eu dupa perioada contractuala (sau chiar inainte cu 60 zile imi iau toate catrafusele si plec la concurenta (TV+internet+voce) , deci , 1=0 pentru mine. Va urez succes cu cele 18 luni.

Salutare!

Actualmente, acestea sunt regulile jocului. Totusi, daca schimbi asa des telefoanele, de ce te legi la cap cu abonamente? Nu stiu cat renteaza pentru tine.

Salut, am inteles regula jocului de la Orange, cu schimbatul telefonului , e strict problema mea, de ce ma incurc cu abonamentul, iar e strict problema mea. Raspunsul pe care trebuia sa il dai era simplu. "Orange nu schimba regula jocului de 18 luni"

Vio73
#StarMember

Salutare!

După minim 18 luni poți face o prelungire, cu achiziționarea de telefon.

Trebuie să știi însă faptul că atunci trebuie când este prelungit abonamentul la 18 luni online și nunumai, acesta trebuie și majorat cu cel puțin 1 euro/ lunar, pentru a beneficia de o reducere la achiziționarea unui telefon.

La 24 de luni, se poate cere o ofertă personalizată și poți obține eventuale reduceri sau poți să îți iei dintr-un magazin fizic Orange sau din cel online, cu prelungirea pe 12/24 luni un telefon, cu avans sau fără, în funcție de modelul ales. Poți să vezi condițiile respective pe site, in magazinul online, făcând o simulare la momentul respectiv.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Condițiile sunt diferite, în funcție de ce ai în momentul asta. 

Poți lua telefon cu abonament nou, dar, dacă îl vrei în rate pe factură, ai nevoie de o vechime minima de 18 luni.

Dacă vrei să-l iei ca atare, poți oricând. 

Te rog detaliază puțin sa putem ajuta mai în detaliu. 

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut, @Magiar. Bine ai venit în Comunitatea Orange! 🙂

Dacă unul dintre răspunsurile primite ți-a fost de ajutor, te rugăm să îl marchezi ca Soluție – astfel îi poți ajuta și pe alți membri care întâmpină aceeași situație.
Dacă mai ai nevoie de alte informații revino, te rog cu mai multe detalii.