anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungirea abonamentului

AlinaV7
Junior

Mi-a expirat abonamentul Fun 6 pentru două numere pe 31 iulie. Convinsă că ce zice aplicația, cum că se prelungește automat dacă nu optezi pentru  altceva, am așteptat cuminte. De pe 1 august...adio date Internet. Fluctuează bizar de la 2-300 megabiți la 1 giga si un pic. Am contactat idioții si am primit foaaarte târziu un mesaj de la o țipă Mirela că o să fiu contactată de careva în 7 zile lucrătoare, adică "Așteaptă, fraiero, până pe 12, că noi oricum îți numărăm zilele până la plata următoarei facturi, chiar dacă te ținem în aer". La Orange Shop, duduia îmi băga cu forța pe gât un abonament cu două trepte mai sus, de care pur si simplu nu am nevoie. Știind că altă variantă nu ai. Și acum stau, stau, stau și aștept. Ce mama naibii se întâmplă? Știe careva? 

17 Răspunsuri 17

Eu sper să reușești! Așa fac când încerc să grăbesc ceva.

Stai mult pe pagină, te uiți pe telefoane, iar te întorci, până apare în dreapta chatul de la magazinul online ( că aia este de fapt).

Cu multă plăcere!

DanielaH
Moderator

@AlinaV7, s-a rezolvat situația?

Am fost sunat ieri de un băiat amabil, am precizat că vreau prelungirea abonamentului pentru cele două numere pe numele meu, apoi am primit un link și am acceptat oferta. Nu am observat nicio schimbare în aplicație, datele de net tot fluctuează, iar ziua în care s-ar încheia precedentul abonament s-a prelungit la cea de azi, 7 august, deși el e terminat de pe 31 iulie. Băiatul parcă a menționat ceva de 14 zile, m-am înțeles cu ce rost. Asta ca asta, dar mă neliniștește că oferta pe care am acceptat-o prin link menționează doar un număr, nu apare și celălalt.