la 05-08-2025 08:16 AM
Mi-a expirat abonamentul Fun 6 pentru două numere pe 31 iulie. Convinsă că ce zice aplicația, cum că se prelungește automat dacă nu optezi pentru altceva, am așteptat cuminte. De pe 1 august...adio date Internet. Fluctuează bizar de la 2-300 megabiți la 1 giga si un pic. Am contactat idioții si am primit foaaarte târziu un mesaj de la o țipă Mirela că o să fiu contactată de careva în 7 zile lucrătoare, adică "Așteaptă, fraiero, până pe 12, că noi oricum îți numărăm zilele până la plata următoarei facturi, chiar dacă te ținem în aer". La Orange Shop, duduia îmi băga cu forța pe gât un abonament cu două trepte mai sus, de care pur si simplu nu am nevoie. Știind că altă variantă nu ai. Și acum stau, stau, stau și aștept. Ce mama naibii se întâmplă? Știe careva?
05-08-2025 08:41 AM - editat 05-08-2025 08:43 AM
Salutare!
Abonamentele se prelungesc automat cu câte o lună după încheierea perioadei minime contractuale. În general, variațiile de viteză nu sunt influențate de expirarea acestei perioade. Totuși, odată cu încheierea perioadei minime, pierzi anumite bonusuri sau reduceri oferite la semnarea contractului.
De aceea, este recomandat să discuți cu furnizorul în ultimele 3 luni ale contractului, pentru a negocia o nouă ofertă, în cazul în care dorești să continui cu același operator.
Poti verifica și în aplicația My Orange ce resurse ai disponibile. Poți adăuga trafic de date prin campania Piñata, în funcție de punctele acumulate. De asemenea, poți încerca o resetare a setărilor de rețea sau să selectezi manual rețeaua preferată (3G/4G/5G), pentru a vedea dacă observi îmbunătățiri.
O zi frumoasă în continuare!
la 05-08-2025 08:47 AM
Am discutat cu furnizorul, am menționat deja asta. Mi se oferea un abonament de care nu am nevoie. Eu mă încadrez perfect la ăsta si nu vreau sub nicio formă să sau o căruță de bani pe ceva ce nu îmi este de folos. Dacă e așa bătaie de joc, mă postez la Digi. Să se șteargă Orange pe bot de doi clienți, din care unul în rețea de 21 de ani.
la 05-08-2025 08:52 AM
Având în vedere că te afli în afara perioadei contractuale, ai șanse mari să primești oferta dorită din partea departamentului de ofertare sau retenție Orange. Cele mai avantajoase oferte sunt, de regulă, disponibile prin aceste departamente, nu în magazinele fizice Orange. Te așteptăm cu vesti bune.
la 05-08-2025 09:15 AM
Când, pentru numele lui Dumnezeu??? Vineri am așteptat până la 8 seara să mă contacteze careva, după ce primisem un SMS (clar standard) că acușica mă sună. De atunci, mi-e tot mai clar că am rămas în aer. Am nevoie de abonament. În casă, merg cu wi-fi propriu, dar în rest? Plus, convorbiri, chestii- trestii etc. Nu se mișcă nimic pe frontul de Est. Nimic. Ca la nebuni.
la 05-08-2025 09:17 AM
Îi mai poți contacta odată daca au trecut cele 7 zile pentru a escalada problema.
la 05-08-2025 09:36 AM
Salutare!
Mai exact, care este problema: fluctueaza viteza sau internetul functioneaza intermitent?
Legat de perioada contractuala: exista o perioada minima si, la expirarea perioadei, ti se prelungeste in conditiile scrise in contract. Abonamentele nu se inchid automat sau te suna cineva pentru un nou contract. Daca nu vrei sa schimbi abomanentul, nu e o problema. Poti ramane cu el cativa ani (pana vei vedea ca un abonament nou este mai ieftin sau are mai multe beneficii in aceeasi bani decat cel existent).
la 05-08-2025 09:43 AM
Nu am internet. În aplicație îmi apare că fluctuează haotic de la 2-300 de megabiți (acum am 377 cică) la maxim un giga. De fiecare dată când deschid aplicația e altfel. Dată fiind situația, nici de minute nu sunt sigură. Perioada abonamentului se mută cu câte o zi-două aleatoriu. Deși s-a încheiat clar pe 31 iulie, ulterior a fost schimbată data pe 2 august, iar acum pe 5, adică azi. E un talmeș-balmeș din care nu mai sunt sigură de nimic. Acum e clar?
la 05-08-2025 10:26 AM
Din ce tin minte din perioada in care aveam abonament, dupa iesirea din perioada minima contractuala, in aplicatie imi arata ca incepand cu ziua X puteam schimba abonamentul (unde ziua X era ziua in care intram in aplicatie, deci dupa perioada de perioada minima).
Legat de resurse: toate abonamentele au minute si sms-uri nationale nelimitate. Doar cele internationale au o limita (variaza in funtie de valoarea abonamentului). Ai avut ceva bonusuri sau extraoptiuni gratuite pe perioada minima contractuala?
Legat de lipsa internetului: mai sunt si altii care au problema asta in zona ta? Ai incercat o resetare a setarilor de retea? (atentie: se sterg toate asocierile/parolele wifi si bluetooth)
05-08-2025 01:07 PM - editat 05-08-2025 04:24 PM
Salutare!
Ai încercat și din My Orange să alegi o ofertă de reprelungire?
Te sfătuiesc să intri pe un laptop/ desktop în magazinul online și să stai mai mult pe acolo, până ți se va deschide o fereastră pop-up în dreapta, care te va întreba dacă ai nevoie de ajutor și să apeși pe DA. Te vor prelua cei de la Magazinul online și sper că vor găsi o situație convenabilă pentru tine.
La Magazinul online este altceva față de Serviciul Clienți.
Baftă!
la 05-08-2025 04:13 PM
Sunt pe laptop acum, dar mă îndoiesc că mă va prelua cineva. Aplicația MyOrange o am pe telefon de 2 ani, de când am trecut pe abonament. Acolo bântui degeaba. În afară de imbecilitatea aia de robot nu mă preia nimeni. Asemenea când sun tot de acolo. Intervine Gia și ne înțelegem de nu se mai poate, că ajung tot la "o solicitare în acest sens există deja și veți fi contactată bla bla bla". Contactată de Cucu bau, că văd cum trec zilele și pas.
la 05-08-2025 04:24 PM
Intră în magazinul online și incearcă să iei un abonament, îmi cer scuze că nu am fost prea clar în exprimare.
la 05-08-2025 04:44 PM
Of, of să încerc și asta. Mulțumesc pentru amabilitate si ajutor!
la 05-08-2025 04:49 PM
Acolo îți va apărea acea pagină pop-up în dreapta și te va întreba dacă ai nevoie de ajutor.
Dacă nu reușești, le scrii la adresa de email magazinonline@orange.ro.
la 05-08-2025 04:50 PM
Mulțumesc din suflet!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor