anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungire contract

Flopy
Începător
Sunt de 12 ani Orange, as vrea sa fac o prelungire de contract și as dori un telefon în rate, se poate se merita sau să-l iau la liber cu rate în bancă?
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ai un card de rate, e mai convenabil așa, dar sigur că fiecare alege ce îi este mai bine și i se potrivește. Și varianta cu rate pe factură este în regulă, dar poți opta să iei telefonul din altă parte, în rate, fără dobândă și un abonament care ți se potrivește, la ofertare. Poți pune o întrebare și despre telefon ( la Ofertări), dar nu cred să obții ceva extraordinar. Oricum, ai mai multe variante, de care te poți folosi! Succes!

TheSpecialist
Maestru
Depinde foarte mult și de valoarea telefonului pe care ti-l dorești. Eu de exemplu , am vrut un Note 20 . Am dat o tura prin Altex , am văzut preturile, apoi am mers în Orange Shop și l-am luat la prelungire pe un abonament de 15 euro, pe care oricum îl plăteam și îl foloseam . La liber, telefonul în Altex era 4400 lei, iar în Shop la prelungire de abonament l-am luat cu 3200 lei , bani cash (am avut si puncte de vreo 150 lei ). L-as fi luat din magazinul online dar nu era pe stoc. Per total la faza asta am economisit 1200 lei. Dacă as fi optat pt un Samsung S20 FE , spre exemplu, nu merita achiziția din Shop , în aceeași condiții, prețul fiind foarte apropiat de cel din Altex.

Ascary
Campion certificat
Salut Flopy,cand cumperi un telefon este important sa te orientezi catre magazinul care ti se pare cel mai sigur si aici ma refer la garantie,post garantie,certitudinea ca telefonul tau este original,update-urile ulterioare de soft ale telefonului,compatibilitatea cu unele servicii ale operatorului etc. Eu zic ca Orange indeplineste aceste conditii. Avantajul achizitionarii in rate,pe factura te scuteste de alte drumuri pe la banci,hartii etc. La Orange ai posibilitatea sa faci totul online asa ca ce rost are sa te complici cu banca si alte magazine "la liber",pentru cativa lei in minus. Daca mai ai si ceva puncte OTY,diferenta de pret ai scos-o ba chiar ai putea iesi mai bine.Alege drumul cel mai scurt 🙂

TheSpecialist
Maestru
Ascary, pt 1-2 sute de lei diferenta , da, merita sa îl iei din Shop și sa nu mai bati drumul pe la alte magazine , dar când diferențele sunt colosale ...te mai gândești. Iar online-ul , îmi pare rău să o spun, dar e praf de ceva timp încoace, nu găsești mai nimic din ce te interesează ( eu cel puțin pandeam telefonul de dinainte de Black Friday ), iar dacă totuși ai prins o oferta e posibil sa nu ajungă produsul la tine niciodată.

DanielaH
Moderator
@Flopy, te așteptăm să revii să ne spui ce varianta ai ales.