anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungire abonament

bebe80
Începător

Buna ziua! Luna viitoare as termina perioada contractuala de 2 ani la abonamentul fun 10 și ma gândesc sa renunț la acesta. Știe careva dacă m-ar interesa sa prelungesc abonamentul sau sa optez pentru alt abonament  se oferă și telefoane ? Menționez ca nu ma interesează acele oferte cu plata in avans la anumite dispozitive .

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Ofertele, din cate stiu, sunt personalizate pentru fiecare in parte. Deci nu prea avem cum sa stim (in special noi, cei care suntem clienti ca si tine) daca poti sau nu sa primesti un telefon la prelungire abonament.

Deci, raspunsul in cazul asta, este un foarte mare "depinde". Depinde ce abonament vrei sa-ti faci, depinde ce telefon vrei etc. In general...telefoanele mai bune vor avea nevoie si de avans. Daca vrei fara avans, nu zic ca nu se poate. Dar probabil ca telefonul pe care il vei primi va fi si unul mai slabut. Nu e o garantie. E doar o parere. Pentru o oferta concreta, recomand sa-ti exprimi doleantele intr-un apel la 300 sau 0374 300 300 si sa astepti sa fii contactat.

De asemenea, poti face o simulare din magazinul online Orange.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Da, se poate. Important este ce anume vrei, atat ca abonament, cat si ca telefon. Eu am luat la fidelizare anul trecut un Huawei Nova 8i cu plata in rate (punctele avute au acoperit avansul si inca putin din pretul total al telefonului).

Si sa stii ca la IPhone (sau Samsung Galaxy S) se cere avans intrucat sunt telefoane scumpe si, de obicei, cumparatorii nu au destule puncte cat sa acopere acel avans.

Apropos: cam cate puncte ai? Teoretic, 4-500 puncte ar trebui sa acopere avansul pentru un telefon de gama medie (4-500E ca pret standard) si cu plata in rate.

Totusi, daca nu vrei rate, atunci ti-ar fi necesare aproximativ 1600 puncte (echivalentul a 500E) si un telefon care sa se incadreze in acesti bani (adica sub 500E). Te-ai gandit la un model anume?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți și de acum să urmărești ofertele din Magazinul online, pentru că sunt destule reduceri la telefoane. Nu uita și că punctele thank you valorează de 3 ori mai mult online. Eu îmi fac prelungirea în general online, pentru că obțin reduceri consistente la telefoane și calculez tot pachetul (telefon+abonament), nu doar mă bucur că dau cu 5 -10 lei în minus la abonament și un telefon care pot să-l iau cu 2200 (cum am luat în toamna asta), îl iau cu 3800. Mulți fac doar calculul la abonament și nu per total. Deci mare atenție!

Succes!

Un sfat foarte bun. Folosim, totusi, un pachet (telefon+servicii). Din pacate, multi se bucura la faptul ca in loc de 500E, platesc 400E pe un telefon (pret de abonament), dar platesc lunar 15-20E pentru nelimitat internet pe facebook si instagram, in conditiile in care numarul gigalailor folositi nu depaseste 20. Adica platesc mult si pe telefon, dar si pe abonament, in loc sa-si optimizeze (adica un cost bun pentru ce au nevoie)

Trebuie făcute aceste calcule totale, asta spun, că altfel e complicat.