anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungire abonament prin achizitionare unui telefon fara rate

Alin_
Începător
Daca prelungesc abonamentul pe o perioada de 24 de luni prin achizitionare unui telefon fara rate, voi fii nevoit sa platesc valoarea integrala a telefonului la livrare sau valoarea telefonului este inclusa in aceea factura lunara ?
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Vei plăti integral telefonul la livrare, după ce se fac reduceri (dacă acestea există). Poți cere și o ofertă personalizată prin intermediul căilor de comunicare existente.

Jay
Campion certificat
Alin, daca achiziționezi un telefon FARA rate, înseamnă că trebuie sa plătești telefonul pe care il achiziționezi cand primești coletul.. Abonamentul este un serviciu, pe care îl alegi pentru resursele pe care ti le oferă si, Indiferent de valoarea abonamentului, niciun abonament nu include și pret la telefon.. Abonamentele au valori diferite, la fel și telefoanele și sunt multe variante de preț pentru fiecare, nu ai cum sa incluzi in pretul unui abonament si telefonul pentru ca nu știe nimeni ce telefon cumpara fiecare si, unele telefoane sunt câțiva euro, altele sunt sute de euro.. Dacă tu prelungești abonamentul si achiziționezi telefonul online, vei vedea in cosul de cumpărături ce trebuie sa platesti lunar si ce trebuie sa platesti acum adica in momentul achiziției, cand primești coletul.. Daca achiziția va fi CU rate pe factura, atunci da, ratele vor fi incluse lunar pe factura, dar, nu in valoarea abonamentului ci în plus fata de aceasta..

FaraUnID
Campion certificat
@Alin.@ Vei plati integral valoarea telefonului dupa ce se aplica reducerile comerciale si dupa ce se scad eventualele puncte OTY. Suna la serviciul clienti si cere sa te contacteze cineva de la retentie, pentru ca, in mod normal, la o prelungire de 24 de luni se acorda unele reduceri din pretul standard.