anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungire abonament PF cu o oferta pentru PJ

frappealcafe
Junior

Se poate prelungi un abonament pentru PF cu un abonament din oferta PJ?

1 Soluţie acceptată‚

Abonament de valoare mai mare se poate. Dar nu este nevoie să faci de atât, doar dacă ai nevoie de acele resurse ( mai ales în roaming).

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu au cum să  meargă amestecate, fiecare e cu treaba lui.

Ce solutie imi oferiti?

Să înțeleg că ai terminat perioada contractuală?

Dacă da, urmăreste abonamentele de pe site. Dacă nu îți place sau vrei ceva cu telefon, trebuie să intri in Magazinul online și să faci o simulare și vezi ce alegi. Dacă nici așa nu e bine, le scrii din aplicația My Orange-Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer, unde le ceri o ofertă personalizată. Eu îmi aleg un abonament din magazin cu telefon, la 18-24 de luni, iar la telefon urmăresc reduceri, mai adaug ceva reduceri din Pinata Party și ies bine.

Acum, fiecare alege ce dorește!

Eu sunt tot un client, nu lucrez la Orange. Doar că sunt de mulți ani la Orange, de pe vremea Dialog.

Baftă!

Mersi pt info.! Eu inca ma aflu in perioada contractuala. Nu stiu daca se poate prelungi un abonament luat la reducere cu 5.5 eur cu un abonament de 24 eur + telefon platit separat.

Abonament de valoare mai mare se poate. Dar nu este nevoie să faci de atât, doar dacă ai nevoie de acele resurse ( mai ales în roaming).

Multumesc! Eu doresc abonamentul mai mult pentru oferta la telefon

Urmărește ce reduceri au telefoanele pe site și dacă mai ai coduri de reducere de cate 10 euro din Pinata, faci ceva simulări atunci.

Eu am luat un Honor magic7 lite în vara asta și sunt foarte mulțumit. Vezi să nu îl iei pe 36 de luni, ci pe 24 ( orice ai lua). Îți dau link cu ce am luat eu aici .

Baftă!