anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungire abonament cu telefon inclus

Simona19
Începător

Buna ziua. Eu am abonament la Orange de 1 an și 6 luni ,fac pe 23 Februarie. As putea sa.mi prelungesc abonamentul, luni pe 24 februarie, și să achiziționeze și un telefon la abonamentul acesta? Mulțumesc pt un răspuns concret. Aștept.

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Buna,

Da, poti face prelungire cu achizitie de telefon chiar in rate. Rugamintea ar fi sa astepti sa treaca cateva zile (eventual chiar sa se faca 1 martie) pentru ca sistemul sa vada trecerea perioadei de 18 luni.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Pololică
#StarMember

Buna,

Da, poti face prelungire cu achizitie de telefon chiar in rate. Rugamintea ar fi sa astepti sa treaca cateva zile (eventual chiar sa se faca 1 martie) pentru ca sistemul sa vada trecerea perioadei de 18 luni.

Shadow1
Explorator entuziast

Nu trebuie sa aștepte, eu pe 10 ianuarie am facut 18 luni și pe 11 deja am luat telefon

Doar preventiv. Au mai fost mici sincope cu sistemul si s-au primit erori (ulterior reglate).

Vă mulțumesc pt răspunsuri. Eu vreau chiar a 2 a zi sa achiziționez telefonul, dar voi vedea. Poate mai aștept o saptamana. 

Se poate face simulare a doua zi, nu e problema. Doar sa vezi daca iti convin ofertele. Eu de obicei astept ultimile 3 luni pentru a primi o oferta si la abonament (adica luna 21 de contract), nu doar la aparat.

teacher_
#StarMember

Salut!

In principiu se poate....

Trebuie doar să fii client Orange sau Orange (Orange Romania Communications) de cel puțin 18 luni și poți plăti dispozitivul pe care vrei să îl cumperi cu ocazia prelungirii contractului în până la 24 de rate direct pe factura ta Orange.

Sursa aici 

Vă mulțumesc frumos pt răspuns. Da, fac 18 luni pe 23 luna asta. Și vreau pe 24 sa cumpăr și telefon cu prelungire.

MihaiC99
Cunoscător

In mod normal nu ar trebui sa fie probleme atât timp cât ai îndeplinit condițiile necesare:

https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc... 

Poți face o simulare in magazinul online după împlinirea celor 18 luni de abonament sau te poti deplasa într-un magazin Orange.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Ziua următoare o să îți apară că ai voie să prelungești în My Orange și poți s-o faci. Eu așa fac de ani de zile, pe 4 abonamente, deci vorbesc în cunoștință de cauză. Problema majoră este că trebuie să majorezi abonamentul cu cel puțin un euro ( în cele mai multe cazuri), dacă nu aștepți până la 24 de luni. Eu o singură dată am reușit să prelungesc abonamentul la aceeași valoare, la 18 luni.

În concluzie, ar trebui să poți imediat a 2-a zi, în condițiile pe care ți le-am spus! Dacă nu ți se dă voie, contactează magazinul online pe chatul care se deschide instant în pagină ( când cauți un telefon) și te întreabă dacă ai nevoie de ajutor!

Baftă!

Vă mulțumesc pt răspuns. Da așa o să fac, o sa vad a doua zi, daca mi se permite.