anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot primi un telefon gratuit sau redus pentru vechime in retea?

Kata_1
Junior
Ce avantaje pot avea dacă am mai multe abonamente pe același nume? Dar reduceri la abonament ??? si cand pot primi si eu un telefon gratuit sau redus pentru vechime in retea.???
1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember
Îți recomand să intri in aplicația My Orange, ramura Mai Multe->Contact-> Scrie-ne. Vei intra în discuție cu Chat-ul djingo, unde poți să specifici că vrei sa iei legătura cu un consultant, și în 2-3 zile vei fi sunat.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

teacher_
#StarMember
Buna seara. Stimate inițiator, singurul care poate afla de reducerea de care poți beneficia ești doar tu, printr-o conversație cu cei de la serviciul clienți.

Kata_1
Junior
am trei contracte expirate si nu m-a contactat nimeni pentru o eventuala negociere.... dar contractele au mers mai departe, .. e corect ??

teacher_
#StarMember
Nu spun că este corect, contractele odată terminate ar trebui să se oprească de la sine, nu se meargă tacit până când soliciți tu încheierea relațiilor contractuale. Dar eu te întreb, in ziua in care expira contractul, ai fi preferat sa ramai fara resurse, sa nu mai poți suna și să nu mai poți intra pe net?

Vio73
#StarMember
Salutare! Cea mai bună soluție este să îi contactezi și să încerci obținerea unei oferte care să îi convină, iar aceasta îți va intra în vigoare de la următoarea dată de facturare. Și întotdeauna ai posibilitatea să-i contactezi în ultimele 3 luni pentru a obține o ofertă personalizată, cu sau fără telefon în rate. Succes!

mihai_13
Maestru
nu este nici o probleme poti negocia chiar azi abonamente si telefoane gratis 🙂 si un telefon gratis pentru tine Orange Hapi 2 4MB Black - succes !

FaraUnID
Campion certificat
@Kata_1 In reteaua numarul 1, reducerea a devenit apa de ploaie. O spune unu' care are cca 20 de ani vechime, timp in care am cotizat lunar in conturile retelei. Mai importanta decat vechimea in retea este media facturilor tale lunare. Exemplu: Daca tu ai 3 abonamente si facturi lunare de 100 lei, iar un altul are 1 abonament cu facturi lunare de 200 lei, cel din urma va beneficia de oferte net superioare comparativ cu tine. In momentul in care un abonament iese din perioada minima contractuala se prelungeste in mod automat - aka principiul acordului tacit - cu minimul perioadei de facturare. Adica in reprize de cate 30 zile. Avand mai multe abonamente pe cont, acestea se pot constitui intr-un grup si se pot negocia la nivel de grup. In acest fel poti obtine unele avantaje (vezi pachetele Share si Family). Din punctul meu de vedere, daca posibilitatea sa cumperi un telefon, la liber, din alte surse (Altex, Flanco, eMag, Domo, etc) si sa alegi variante de abonament SIM Only cu reducere de 30%, alege linistit aceasta varianta. Un abonament actual platit la pret intreg, peste 2 ani de zile va fi extrem de invechit dpv al pretului platit - resurse alocate, iar in cazul unui telefon achizitionat de la ei te poti trezi cu bloatware bagat pe gat. Exista destule topicuri care semnaleaza aceste practici.

Kata_1
Junior
o sa trec pentru moment pe cartela ... am incercat sa vorbesc cu operatorul dar imi raspunde doar robotul fara optiunea de a vorbi cu operatorii. eu nu am timp sa stau in telefon cate 30min. pt. asta....

teacher_
#StarMember
Îți recomand să intri in aplicația My Orange, ramura Mai Multe->Contact-> Scrie-ne. Vei intra în discuție cu Chat-ul djingo, unde poți să specifici că vrei sa iei legătura cu un consultant, și în 2-3 zile vei fi sunat.