anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posibilitati anulare abonament

Borza_Aurelian
Începător
Am două abonamente și vreau să renunț la unul din ele! Am și asigurarea cu rata de plătit! Ce posibilități sunt?
7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
Achită contravaloarea telefonului integral, renunță la asigurare și apoi depune în scris o solicitare de reziliere a abonamentului. Totuși de ce dorești să reziliezi contractul? Vrei o reducere a costurilor lunare?

Anonim
Neaplicabil
Ai cumpărat telefon în rate o dată cu abonamentul? Cât mai ai din perioada contractuală? Despre ce asigurare e vorba? Dă-ne mai multe detalii și cu siguranță vei primi un răspuns! Succes!

Vio73
#StarMember
Trebuie plătit mai întâi telefonul integral și abia apoi poți vorbi despre altceva. Altfel, trebuie oricum să plătești telefonul si alte penalizări. Succes!

Razvan
#StarMember
Trebuie sa ofere mai multe detalii, pentru un răspuns cât mai punctual.

DanielaH
Moderator
@Borza Aurelian, te așteptăm să revii cu detalii noi, astfel încât să primești răspunsuri concrete care să te ajute atât pe tine cât și pe ceilalți membri în situația în care au întrebări asemănătoare. Mulțumim!

Borza_Aurelian
Începător
Mai explicit, adaug următoarele! În luna septembrie, tocmai terminasem ratele la telefon, și l-am pierdut într-un taxi! Când m-am dus la un punct de lucru Orange, mi s-a spus că până în luna decembrie nu am dreptul la alt telefon decât dacă mai fac un abonament cu alt număr! E clar că nu puteam sta fără telefon și am acceptat! Dar nu mai reușesc să fac față, în 180 lei pe lună, intră două abonamente, rată și o asigurare pentru telefon de 20 lei! Am cerut să mi se anuleze al doilea abonament dar sunt refuzat! Ce pot face? Mulțumesc!

Vio73
#StarMember
Dacă terminasei ratele, nu trebuia să accepți un alt abonament.