anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

PORTARE TELEKOM-ORANGE

Iosif1974
Începător

Salutare, am nevoie de ajutorul comunității.

Am portat un număr de la Telekom la Orange, care era încă în contract. Înainte să portez numărul, am sunat la linia expres Telekom (1616) și mi s-a spus că trebuie să plătesc 80 lei. Acum am primit o factură de peste 300 lei, spunând că este pentru portare. Telekom refuză să confirme ce mi s-a spus și nu vor să ascultăm înregistrarea convorbirii.

Voi ce ați recomanda într-o astfel de situație? Dacă nu plătesc factura Telekom, Orange va suspenda numărul meu?

Mulțumesc mult pentru orice sfat!

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Salut @Iosif1974. În cazul unei portări, relația cu operatorul acceptor (Orange) nu este influențată de modul de încheiere a relației contractuale a clientului cu operatorul donor (Telekom). Așadar ce e de clarificat cu Telekom, rămâne de clarificat ulterior, conformunei ultime facturi cu restul de plată. Dacă nu e ok, poți contesta factura, dar fără afectarea portării. Cu Orange trebuie doar decisă portarea și condițiile de portare. Succes.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

Salut @Iosif1974. În cazul unei portări, relația cu operatorul acceptor (Orange) nu este influențată de modul de încheiere a relației contractuale a clientului cu operatorul donor (Telekom). Așadar ce e de clarificat cu Telekom, rămâne de clarificat ulterior, conformunei ultime facturi cu restul de plată. Dacă nu e ok, poți contesta factura, dar fără afectarea portării. Cu Orange trebuie doar decisă portarea și condițiile de portare. Succes.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Orange nu are nicio legătură cu datoriile tale către Telekom. Numărul tău portat poate fi suspendat de Orange doar dacă nu achiți facturile emise de Orange.

Neachitarea penalităților sau a sumelor datorate către Telekom poate duce însă la transmiterea acestora către firme de recuperare a datoriilor.

CalinR
Cunoscător

Cate luni de contract mai aveai? Ce pret avea abonamentul? Linia expres nu e taxata diferit?