anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare Orange

ionpintilie777
Explorator

Incerc sa portez un abonament in Orange si intampin o alta problema. Am urmat toti pasii ceruti, am scanat CI fata verso, selfie, incarca datele si imi spune ''Ne pare rau, dar nu am reusit verificarea datelor tale''. Am incercat de 3 ori din laptop, vazand ca nu se poate am incercat din telefon, aceeasi problema, va las captura. Dupa toata epopeea nerezolvata, nici la aceasta data cu prelungirea unui alt abonament si achizitia de telefon (am trimis toate detaliile, sesizare Orange, promisiunea aici ca voi fi ajutat), deoarece imi dadea o eroare acum alta problema. Stau si ma  

intreb: Orange are nevoie de clienti sau nu ?

Imagine WhatsApp 2025-11-06 la 21.24.52_a9cf532d.jpg

18 Răspunsuri 18

delfinas
#StarMember

Poate e o pb cu sistemul, asa ca ar fi recomandat sa mai incerci maine.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai ceva detalii despre acest proces aici .

Dacă tot nu reușești, poți merge la un magazin Orange și încerca acolo. 

Baftă!

ionpintilie777
Explorator

Cunosc tot procesul de portare si urmez toti pasii dar nu vrea sa incarce datele. In era tehnologiei nu mai sta nimeni sa umble prin magazine si nu stau in oras sa ma duc in primul shop orange,am lasat nr sa fiu contactat ,daca voi fi ''sunat'' asa cum am fost si atunci cand am vrut sa prelungesc abonamentul....

DanielaH
Moderator

@ionpintilie777, ai cumva numărul sesizării?

Nu gasesc nr. sesizarii ,am nr comenzii in schimb,chiar dumneavoastra mi-ati promis ca transmiteti situatia colegilor .Acum am incercat din nou sa portez nr respectiv si intampin aceiasi problemaFără titlu.png.

ionpintilie777
Explorator

Am sunat in call center,am trimis datele si sper sa fie ok acum. 

Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat. Mulțumim.

Am trimis documentele operatoarei, pe mail, si astept sa fiu sunat pentru confirmare. Intre timp ma tot rog de Orange sa primesc si eu o oferta pentru reinnoirea abonamentul meu, am lasat de doua ori telefonul pentru a fi sunat, dar, din pacate, nu am primit nimic. In aplicatie mi se ofera abonament de 9 euro la prelungire, pentru nelimitat. Exclus total asa ceva, in piata sunt oferte muuuult mai tentante. Adica pentru noii veniti nelimitatul costa 4 euro pe doi ani, iar eu, daca vreau sa prelungesc, imi cer 9 euro. In aceste conditii, de ce as mai sta? Sau as putea sa joc necinstit, sa ma portez la concurenta pe cartela, dupa care sa ma portez inapoi la Orange pentru 4 euro, dar zic hai sa joc cinstit si sa astept oferta. M-am parlit o data, deoarece nu am putut prelungi prin achizitie telefon, deoarece mi-a dat eroare, sper sa nu ma parlesc si a doua oara sa astept oferta pana trece tot ce este ok in piata.

delfinas
#StarMember

Pe pagina despre portari, in sectiunea "Intrebari frecvente" scrie asa:

"Oferta de portare cu telefon este valabilă la portarea abonamentului din altă rețea, cu contract pe 2 ani, în magazinele Orange. Oferta de portare cu telefon si 50% reducere pe 2 ani la abonament nu este disponibila pentru clientii Orange Romania S.A. (Orange Romania Communications S.A.) care au fost anterior Orange Romania Communications S.A.

Oferta de portare fără telefon, cu reducere la taxa de abonament, este valabilă la portarea numărului din altă rețea, fără telefon, cu contract pe 2 ani, online."

Deci oferta cu telefon e valabila doar in magazinele Orange. Online, se poate face portarea doar fara telefon.

DETALII: https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/

In primul rand, eu am vrut sa portez online, fara telefon, un abonament din vodafone si nu a functionat (am pus print in postare), am reusit prin apel telefonic. In septembrie am vrut sa prelungesc abonamentul meu cu achizitie telefon si nu a functionat, exista postarea aici pe forum.

teacher_
#StarMember

Salut! Daca ai fost la vot mult, verso la actul de identitate este posibil sa nu fie recunoscut, din cauza aplicarii acelor stampile de vot.  Asta am pățit și eu la banca, a trebuit să merg la sediu sa rezolv. 

Am CEI, dar e facut recent, nu am nici o stampila. Banuiala mea este ca, fiind abonament OROC in trecut, exista ceva probleme, chiar daca intre timp am primit cod de client ORO. La logarea in aplicatie sau web ma pune sa aleg  intre cele doua optiuni ORO sau OROC, poate de aici si problemele intampinate de nu pot face operatiuni online. Oricum, sper sa se fi rezolvat cu portarea unui abonament am trimis datele operatorului online, iar despre prelungirea celuilalt abonament Orange voi porta daca nu imi ofera ceva ok. Postez ce imi arata la logarea in cont.

Fără titlu.png

S-ar putea ca sistemul sa nu recunoasca noul format de CI.

La mine a fost invers: pentru confirmarea identității pentru semnătură digitală sau activare aplicație bancară, CI-ul cu "ștampile" nu a avut probleme. Însă cu altul din familie reînnoit recent și fără ștampile.... dădea eroare că avea impresia că nu scanez verso-ul CI-ului. Cu acela a trebuit să merg în sediu pentru rezolvare.