anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare in alta retea

Daciana19
Junior

Am un abonament cu 3 numere care expiră in 25 mai 2023. Abonamentul este achitat pana la data de 14 aprilie 2023 deci mai am de platit 1 luna si 10 zile. Am solicitat portarea in alta retea si am anuntat ca voi plati anticipat ptr o luna si 10 zile ptr a fi achitata contractul pe cele 24 luni dar ca nu voi mai avea nevoie de servicii ( chiar daca sunt platite).

2 operatori mi-au comunicat sume diverite (Spun ei ca penalizare...nu stiu la ce daca contractul este platit pe cele 24 luni) unul a spis ca 90 euro ptr numarsi 79 pentru fiecare din celelalte 2 numere deci 167 euro. Al doilea oparator mi-a comunicat 100 euro ptr fiecare numar.

In magazinul din mega mall mi-au cerut 1.200 ron ptr toate cele 3 numere iar operatoarea cu care am și incheiat contractul in urma cu 2 ani mi-a spus 28 euro ptr toate cele 3 numere.

Mentionez ca sumele acestea au fost cerute ptr portarea celor 3 numere in alta retea in conditiile in care abonamentul ar fi achitat integral ptr cele 24 luni.

cand le-am cerut sa-mi explice de ce trebuie sa platesc aceste sume mi s a spus ca"poate ati cumparat vreun telefon "Nu, Nu am achizitionat nici un telefon, niciodata.

curiozitatea mea este urmatoarea.... de ce 4 operatori mi-au comunicat sume diferite? nu aveti aceeasi baza de date?

Am cerut factura ptr suma ceruta dar nu mi-au putut da, nici raspunde de ce nu se poate( evident factura era ptr protectia conumatorilor)

15 Răspunsuri 15

un al cincilea (Cred) operator de care am fost sunata mi-a spus ca nu trebuie sa platesc nimic...acum vedem ce zice al sasele, după ce mă portez😀