la 05-04-2025 08:23 PM
Bună seara. Ieri am fc abonament pe 12 luni, Fun se numeste. Tot ieri am Scanat un Qr code și m au dus pe o platforma și extra mai am de achitat 4 euro ca cică m am abonat la nustiu ce acolo.
Bun, am luat legătura cu ei și mi au spus ca nu pot sa pun limita extra plăti, sa achit doar abonametul și atât. Întrebarea este cine știe cât costa rezilierea contractului? dacă o fac de exemplu luna viitoare? Nu sunt în România sa stai sa vb cu ei, mi e frica deja sa sun sa nu am surprize suplimentare de le ei. Mulțumesc
la 05-04-2025 08:38 PM
Salutare!
Dacă ești în primele 14 zile și l-ai făcut la distantă sau telefonic, rezilierea este gratuită. Dacă trece de acest termen și ai avut gratuităti sau alte reduceri, doar ei pot să-ți spună, după ce depui cerere de rezilere.
Baftă!
la 05-04-2025 08:46 PM
Salut,
Acel cost provine de la un serviciu terț (gen joc, horoscop, tonuri de apel etc.) la care te-ai abonat din greșeală scanând acel QR code.
Poți cere informații despre serviciul terț la care te-ai abonat și soliciți informații despre modul de dezabonare.
Daca ai făcut contractul online sau prin telefon (nu in magazin fizic) solicita printr-un mesaj scris către Orange (email, chat, sau formular online) în care spui clar că vrei retragerea din contract în baza dreptului de retragere legală (14 zile).
https://www.orange.ro/contact/
Cere confirmare anulare contract fără taxe suplimentare.
Daca aștepți o luna posibil sa plătești anumite reduceri pe care le-ai primit.
Și în acest caz soliciți să ți se calculeze suma de plata in caz de reziliere.
la 06-04-2025 12:25 AM
Daca renunti acum, esti in cele 14 zile legale in care poti rezilia contractul fara nici o penalizare. Daca astepti o luna, poti plati niste penalizari.
Nu e vina Orange sau a faptului ca ai abonament, daca tu accesezi linkuri/aplicatii suspecte.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor