anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon in rate fara avans in abonament orange

Francesco240
Începător

Salutare , am un abonament fun 9 la orange din iulie 2023 , si as dori sa imi iau in rate tot de la orange un telefon , am fost si in septembrie 2024 la orange si mi sa spus ca pot achizitiona un telefon in rate cu avans 0 daca am abonamentul minimum de 1 an jumatate ceea ce sa implimit Luna asta , si as vrea sa stiu daca este posibil sa fac asta cu prelungirea abonamentului si daca voi plati exact cat scrie in poze

5 Răspunsuri 5

mihai_13
Maestru

Da ... vei plati rata 126 lei  + abonamentul de 25 euro  timp de 36 luni ! 

acum tu faci ce vrei    . mi e mi se pare "scumpa" afacerea care o faci 

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Dacă ești multumit de oferta, de ce nu achiziționezi telefonul online din magazin orange?

Loghează-te cu contul tau și fă o simulare.

Oferta destul de buna mai ales daca vei avea nevoie și de resursele ce vin odată cu abonamentul de 25 euro (resurse roaming/number share/ 90 canale tv prin Orange TV Go).

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Te sfătuiesc să aștepti până se împlinesc cele 24 de luni, ca să ai prețuri avantajoase. Altfel, la ce arăți acolo, vei plăti probabil dublu, mai ales la abonament de 25 de euro lunar. Sigur, dacă îți permiți, e alegerea ta. Te loghezi in My Orange și faci achiziția online, după cum scrie și aici , prin programul de fidelizare Orange thank You.

Baftă!

dragosbrm
Cunoscător

Salut! Având în vedere faptul că nu ai implinit 24 de luni ale abonamentului nu ai oferte asa de bune. Trebuie să fii in ultimile 3 luni ale abonamentului. Iti las nr. de telefon al departamentului de achizitii si ofertare 0374.747.219, suni și urmezi instrucțiunile roboțelului pentru a intra in legatura cu un agent. Vei vedea ce oferte ai la dispozitie, și bineinteles poate vei reusi sa iei telefonul la un pret mult mai avantajos! Mult succes si asteptam sa revii cu vesti bune!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Iti recomand sa faci o simulare dupa ce treci de cele 18 luni (18 luni si 2 zile, sa zicem) si vezi cum arata oferta. Cele 36 de rate sunt pentru telefon. Abonamentul stiu ca se limiteaza la 24 perioada minima (practic, vei depasi perioada minima a abonamentului cu 1 an pentru a termina ratele).

Totusi, care este oferta? 25E telefon + 25E abonamentul... La liber, IPhone 16 Plus costa 5.575,56 lei (rotund, 1.100E), iar la abonament 4.565,97 lei (rotund 910E). Stiu, suma de plata e mare pentru o singura transa, dar... de luat in calcul.