anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura + plata online abonament telefon mobil

10zc
Începător

Vreau sa pot primi factura pentru telefonul mobil si s-o pot plati online, asa cum o fac pentru telefonul fix.

Mentionez ca, pentru telefonul fix (preluat de la Telecom de catre Orange), primesc si platesc online factura prin MyOrange. Nu aceeasi situatie este pentru telefonul mobil care are numar portat. Cum sa actualizez MyOrange sau ce alta app trebuie sa instalez pentru a putea vizualiza si factura telefonului mobil (inclusiv desfasuratorul convorbirilor) si sa pot s-o platesc online? In prezent ma deplasez lunar la magazin pentru a plati abonamentul.

La magazinul Orange - care-n urma cu vreo 2 luni imi facuse portarea si noul abonament - cei de acolo mi-au spus ca nu se baga si ca trebuie sa-mi actualizez singur app MyOrange dar.. eu nu pot/nu stiu cum.

Va rog ajutati-ma si explicati-mi (ca unui copil mic, desi sunt pensionar) ce sa fac. Va multumesc anticipat!

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Explorator

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Poate te ajută mai bine cum este explicat aici , unde este explicat prin intermediul unui filmuleț, cum se adaugă un serviciu în My Orange.

Sper să te ajute!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@10zc, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?