anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pastrare numar provizoriu la portare

ClaudiuGabriel2
Junior entuziast

Buna Seara !

Am facut ieri o cerere online pentru portarea unui numar de telefon din reteaua DIGI catre Orange.Fratele meu vrea sa treaca pe Orange.Ideea este ca el ar dori sa pastreze numarul temporar care il primeste in urmatoarele zile prin curier.Cum trebuie sa procedeze pentru a pastra acel numar si numarul care a vrut sa il porteze sa ramana in Reatea DIGI iar ulterior sa inchida contractul cu DIGI.

Daca ma puteti ajuta,

V-as fi recunoscator

Va multumesc !

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Asa cum zice si MihaiC99, este necesara anularea portarii cu solicitare de pastrare a numarului temporar.

Poti apela la prin Serviciul Clienti:

- numarul 300 (ce poate fi apelat de pe numere de telefon mobil din reteaua Orange - gratuit) 
- numarul 0374300300 (ce poate fi apelat de pe numere de telefon din orice retea - tarif normal). 

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Dacă dorește număr de Orange, se abonează la Orange, iar abonamentul de Digi îl închide. Se face cerere la Digi. Dacă se vrea portare, atunci vrei să păstrezi numărul de la Digi. Cam așa stau lucrurile. Nu știu dacă merge să păstreze numărul provizoriu, nu am auzit de așa ceva, dar poți întreba un agent. Ideea este să ai grijă, să nu se trezească cu 2 abonamente în loc de unul.

Baftă!

Shadow1
Explorator

Anulezi cererea de portare și spui ca vrei sa păstrezi nr provizoriu. 

Se poate acest lucru 

FLo1
#StarMember

Salut! Pentru numărul primit soliciți la Orange să nu mai fie alocat numărului portat, iar pentru numărul (neportat încă) soliciți Orange anularea portării, iar cu o cerere către Digi soliciți închiderea abonamentului vechi, avut la ei. 

E puțin de ... umblat, dar nu imposibil.  Spor.

MihaiC99
Explorator

Salut,

Contactează telefonic Orange la 300 (de pe numărul provizoriu sau un alt număr orange) sau 0374300300 (din alta retea) și cere anularea portarii și păstrarea numărului provizoriu.

Pentru închiderea abonamentului Digi te poți deplasa într-un magazin Digi din zona ta.

Multumesc frumos pentru sfat!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Vrei in mod express numarul temporar din timpul portarii? Ar fi varianta sa finalizeze portarea si sa ceara schimbarea numarului. Nu stiu care este tariful de schimbare, dar... evitati sa aveti doua abonamente simultan.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-schimb-numrul-de-telefon-78?srsltid=AfmBOoqYuVO8T8U0lLkJdmlT...

PS: inchiderea numarului presupune un preaviz de inchidere de 30 de zile, de asta ziceam ca, in cazul anularii portarii, vor fi doua facturi (una de Orange si una de Digi), la care se adauga deplasarea (sau transmiterea) cererii de anulare a portarii (cand am fost ultima data la un sediu Digi, am stat cam jumatate de ora la coada si nu, nu eram la coada de plata a facturii, ci am vrut sa iau o cartela prepaid de la ei).

Salut,

Asa cum zice si MihaiC99, este necesara anularea portarii cu solicitare de pastrare a numarului temporar.

Poti apela la prin Serviciul Clienti:

- numarul 300 (ce poate fi apelat de pe numere de telefon mobil din reteaua Orange - gratuit) 
- numarul 0374300300 (ce poate fi apelat de pe numere de telefon din orice retea - tarif normal).