anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Păcăleală Orange de zile mari - facturare dubla si mai multe abonamente

Anitza53
Junior

Povestea mea e așa: vroiam să cumpăr telefon ca na la cel vechi nu mai merge butonul , nu merg aplicațiile bancare, un pic spart etc și mă pun pe treabă ca de sunt client de peste 20 de ani la Orange și plătesc de toate fără să primesc mare lucru și fără să cârtesc. 
pasul 1 sun și sun și iar sun și cică nu mă încadrez ca mi a renoit contractul recent de la ei prin telefon deși mi au spus ca dacă vreau telefon oricând se poate doar să prelungesc ca e foarte avantajos dar sincer nu a fost ,dar na am trecut cu vederea, nu am timp să mai reclam și am lăsat așa.

2. Merg în magazin și aici s a rupt firul. Da se poate cum să nu .și plătiți abonament extrem de ieftin , mai ieftin decât acum și uita așa m am trezit cu un abonament mai mult decât dublu pe lângă rata la telefon plus încă 5 abonamente de telefonie plus renoire contract internet televiziune etc tot ce se putea reînoi deși nu aveam nevoie 7 cartele de telefonie 2 prepay și 5 abonamente, reinstalare televiziune etc cu tot tacâmul și o rată mai mare decât la mașină .Mi s a sus ca voi plăti pe lună o sumă cu tot cu rata și m am trezit cu dublu. 

stau și mă gândesc cu ce am greșit ca am avut încredere în Orange dar de fiecare dată fără excepție sunt păcălită. Chiar așa de disperați.

17 Răspunsuri 17

În plus când te suna și îți propun ceva iar la facturare constați ca totul e dublat oare chiar nu a pățit nimeni asa ceva sau doar eu sunt cea care plătesc pentru înșelăciune unor angajați bine instruiți de Orange România. 

MihaiC99
Campion

Personal nu cred că este o practică Orange și de obicei ne place sa generalizam.

Vorbim de niște cazuri izolate în care unii angajați folosesc aceste practici pentru a obține anumite bonusuri.

Am semnat și eu contracte in magazinul fizic și nu am plecat niciodată cu servicii in plus fara acordul meu.

In primul rand clientul trebuie să citească orice document pe care îl semnează indiferent de timpul necesar pentru a realiza acest lucru.

In cazul persoanelor mai în vârstă ar fi de preferat sa fie însoțite de un membru al familiei.

Din câte știu eu când îți faci cinci abonamente noi vei primi 5 sim-uri noi și acest lucru ar trebui să ridice semne de întrebare.

In acest caz trebuie contactat Orange și văzut în ce conditii se pot rezilia aceste abonamente.

P.S. Este greu de demonstrat că un angajat a încărcat un client cu X abonamente 

(având în vedere că clientul a semnat).

Exemplu: Fara legătură cu acest caz

Mă duc in magazin și cer 5 abonamente după care mă răzgândesc deoarece primesc o oferta mai buna de la un alt furnizor și fac sesizare către Orange că angajatul a creat 4 abonamente pe care nu le-am cerut .

Poate fi sancționat angajatul pe nedrept?

Citire oricărui contract indiferent de furnizor este atât un drept cât și o obligație.

MihaiC99
Campion

Buna @Anitza53 ( @Anitza51 ),

Noi suntem aici clienți ca și tine și nu trebuie sa ne convingi pe noi.

Cel mai simplu contactezi Orange prin formularul de contact și explici exact ce sa întâmplat.

Scrii de asemenea și ceea ce dorești să faci cu aceste contracte și vezi ce răspuns vei primi.

Poate vei găsi înțelegere și unele contracte (dublate) vor fi reziliate.

https://www.orange.ro/contact/