anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferte de abonament

radu_muraru7
Junior entuziast

Salut!
Caut să migrez o cartelă de PrePay Orange pe abonament Orange. Am fost ieri la 2 Orange Shop uri bucureștene (Plaza și Tricodava) și amândouă mi-au dat drept ofertă pachetul Smart Plus la 7,63 euro, ceea ce nu-mi convine.
Găsesc pe aici un reprezentant din București care să mă ajute cu abonamentul la 5,59€, sau mă văd nevoit să-mi pierd timpul și să mă portez pe PrePay Vodafone, ca să trec apoi pe abonament Orange?

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion

Salutare!

Daca ai un cont my Orange de ce nu încerci migrarea spre abonamentul Smart de 5,59 euro direct din aplicația my Orange.

Poți efectua procesul de migrare și din magazinul online Orange.

În cazul portarii oferta este și mai buna, abonamentului Smart este doar 4 euro.

IMG_6009.png

Am încercat.. însă MyOrange încă nu acceptă carte electronică de identitate. 

Ai putea lăsa un mesaj pe adresa de mail magazinonline@orange.ro și le explici situația. Poate te pot ajuta.

De asemenea poți folosi chatul din magazinul online pentru a putea lua legătura cu un consultant.

delfinas
#StarMember

Radu, sigur ai fost la un Shop si nu la un Store? Te poti intoarce la unul din ele si sa le pui in fata acest pasaj: "Oferta cu discount 50% se aplică abonamentelor fără telefon Fun, Fun Plus, Smart, Smart Plus şi Smart Elite pentru achiziția unui contract cu abonament pentru 24 de luni, cu trecerea de pe Orange PrePay. Reducerea de 50% se aplică pe toată perioada contractuală. Oferta de 50% discount este valabilă la trecerea de pe cartela Orange PrePay, cu vechime de minim 6 luni, la abonament fără telefon, cu contract 24 de luni."

DETALII: https://www.orange.ro/abonamente/   La sectiunea "Intrebari frecvente" - Ce trebuie să știu despre campania „Oferta SIMO (LOYALTY & ACQUI

Mai poti incearca si varianta chatului My Orange, poate primesti acolo oferta dorita, conform paragrafului de mai sus.

2860.jpg

Mai jos scrie altceva.