anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferte cu telefon la al doilea numar portat?

Nookz
Începător
Stie cineva care este oferta cu telefon la al doilea numar portat ?
8 Răspunsuri 8

teacher_
#StarMember
Salut! Nu este oferta pentru al doilea număr portat de către tine. Poti beneficia de aceeasi ofertă (ca și pentru primul număr ) și pentru al doilea număr, nu este o alta ofertă specială pentru cei care porteaza doua sau mai multe numere.

delfinas
#StarMember
Daca le portezi pe ambele simultan, s-ar putea sa primesti o oferta speciala, mai ales in Orange Store. Acum un an, un prieten, pe care l-am convins sa se mute de la VF (unde era de multi ani), a portat 2 abonamente si a primit, la 10 euro/abon, un Mate20lite la 100 de lei. Daca porta doar un abonament, il lua cu vreo 650 de lei. Ofertele nu apar online, ci trebuie sa te duci la Shop, Store si sa tratezi direct.

teacher_
#StarMember
@Delfinas, ai dreptate, dar inițiatorul cred că a portat deja un număr, cel puțin asta am înțeles eu...

delfinas
#StarMember
D-aia am si specificat "daca le portezi pe ambele simultan"...

Vio73
#StarMember
Trebuie cerută ofertă de portare prin My Orange ( secțiunea Contact), Chat Djingo sau prin apel la 300. Acolo le explici ce dorești. Succes!

Razvan
#StarMember
Se poate obține o oferta de portare personalizată, prin agenți de vânzare dedicați. Poți scrie către Orange la secțiunea contact din contul tău, la 300 sau la Orange helper, prin PM ca să te pună în contact cu un agent dedicat. Ți-aș fi trimis o adresa de mail al unui agent, dar fiind public, nu pot să o postez.

Jay
Campion certificat
Nu cred ca are importanta ca este al doilea, doar daca, asa cum spunea @Delfinas, ar fi fost portate in acelasi timp. Probabil conteaza daca vii cu un singur numar din alta retea sau 2-3.. Poti face o simulare pornind de aici, https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/index.html... insa asta este oferta standard pe site, cu siguranta in magazine sunt oferte mai bune, mai ales in perioada asta.. Sau, daca nu gasesti o oferta care sa ti se para multumitoare, poti scrie pe chat la Orange, pe desktop sau in aplicatia de mobil.. eu cred ca si Orange are o lista cu preturi bune la telefoane pentru abonamente portate.. Succes!

Miha_Z
#StarMember
Buna poti gasi cateva informatii in urmatorul link, dar nu da exemplu de oferta exacta fiindca difera pentru fiecare client in parte. https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/index.html La final ai un buton de feedback, eventual poti trece datele tale despre firma de telefonie de unde vrei sa te portezi, perioada petrecuta in acea retea si ce oferta iti face la mobile. In plus poti cere oferte si la Chat Djingo sau prin apel la 300 si in functie de ofertele prezentate o alegi pe cea mai buna. Succes