anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta abonament

traianttr
Junior entuziast

Bună ziua, am sunat la relații clienți și am primit o ofertă pentru cele doua abonamente pe care le dețin, Fun 8 cu reducere 2 euro (mi s-a spus ca permanentă). Nu știu dacă să accept, în ideea în care după expirarea perioadei contractuale să nu se mărească la 8 euro. Am primit asigurări de la operator ca atât timp cat am două abonamente în cont vor rămâne reduse cu 2 euro. În prezent am două abonamente Fun 6, dar la unul plătesc 7 euro, pe prelungire tacită. Ce mă sfătuiți să fac? Mulțumesc !

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@traianttr: După stabilirea detaliilor și solicitarea pe email a celor discutate ca ofertă, poți să accepți întrucât ofertele vor fi într-o continuă oscilare, dar ce e stabilit... rămâne stabilit și asigurat. Nu știu dacă va fi pe viață, dar cel puțin 2 ani sigur ești acoperit. Rămâne să decizi și în funcție de ceea ce contează pentru tine (volum de resurse, acces roaming, alte servicii). 

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

arsradu
Fost #StarMember

Sa nu-ti mai faci abonament. Asta te-as sfatui eu. Daca nu depinzi de beneficiile oferite la abonament, sau nu ai un motiv intemeiat pentru care vrei abonament, treci frumos pe Prepay. Nu recomand abonamentele.

Client Orange

drumetu71
Junior

Mda, imi pare rau ca am avut si eu o experienta nasoala cu Orange. I-am laudat peste tot, dar se pare ca s-au aliniat si ei cu marea masa a hapsanilor. Pana acum credeam ca doar Voda sunt naspa. Cer la Orange, care imi păreau cei mai ok, o oferta personalizata. 20 ani, 4 numere, bun platnic... Consultantul mi-a facut si m-a făcut sa accept o oferta mai proasta decât cea de pe site. Noroc cu posibilitatea de anulare a contractului in 14 zile. Am fost contactat sa ma întrebe de ce am anulat. Tot el, saracu', nu înțelegea!🤦🏻 I-am spus ca si-a bătut joc de mine,dar nu a spus absolut nimic despre o eventuala renegociere. Le-am spus ca ma portez la Vodafone ca au abonament de 4€ cu totul nelimitat. A, da, ok! Adica da-te-n **beep**! 😡 Clar nu mai merita sa fii client vechi si stabil. Mai bine portare la fiecare încheiere de contract. Si mai bine faci rate la telefon la vânzători, decat la ei. Plus ca sunt sigur mai ieftine. Si daca mai ai si șansa de a prinde telefonul de bf cu reducere de 1200... 😍