anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta abonament 4 euro!

Antonescu
Explorator entuziast
Bună seara! Am înțeles ca unii abonați Orange care au făcut cereri de portare către alți operatori, au primit ca și ofertă, abonament de 4 euro, 50gb, sms și minute naționale nelimitate, 300 minute internaționale, fără acces Roaming. De fapt e fun 8 redus la 4 euro, pe toată perioada menținerii abonamentului! Se poate primi și din cadrul departamentului de retenție? Mulțumesc!
7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
La retenție, poți primi cel mult Orange Fun 6 cu 24 GB net și net inclus în roaming SEE.

Vio73
#StarMember
Salutare! Nici cel de 5 euro nu se mai dă de ceva vreme, dar de 4 euro, chiar n-am mai auzit. Așa cum spune și Razvan, poți trage speranță la un 6 euro, dar e cam greu de obținut și acela. Dacă vrei soluții ieftine, fără prea multe pretenții, poți alege abonamentul yoxo sau prepay. Detalii despre yoxo ai aici: https://www.yoxo.ro/ Baftă!

Neaplicabil
Exista oferta, eu am vrut sa mut un nr pe digi și unul pe Vdf ca prinsesem oferta buna dar când am văzut mesajele de la orange cu oferta m-am răzgândit . Am 65 gb net min si sms nelimitat in orice rețea și 200 internaționale

Vio73
#StarMember
Eu înțeleg că ai Fun 8, redus la jumătate. Dar nu contează, e foarte bine. Felicitări!

FLo1
#StarMember
@Goly: Frumoasă treabă. Deci se poate. Doar că nu e pentru oricine. Motiv pentru care eu unul am schimbat abonamentul de aproape 20 de ani pe un prepay. Pentru că această ”abordare” nu este pentru toți clienții, oricât de corecți am dori să fim față de furnizorul de servicii.

mihai_13
Maestru
eu sunt pe invers 🙂 - de la 8 euro (cu tva inclus) 72gb net 600 minute internationale am trecut la abonamentul de 15 euro nelimitat net si etc ...

Razvan
#StarMember
@goly, eu nu am zis că nu există, însă la retenție nu prea se dă drumul la o asemenea ofertă.