anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ofertă abonament Orange cu Xiaomi Redmi Note 12 Pro

PM26
Junior entuziast

 Bună seara, am primit  următoarea ofertă, vă rog sa ma ajuati cu un sfat:  Xiaomi Redmi Note 12 Pro (6 Gb RAM și 128 Gb spațiu de stocare) la 49€ TVA inclus cu abonament Fun11 redus la 7.7€. Să presupunem că am acceptat oferta, si după 2 sau 3 luni, primesc notificare de la Orange că imi va mări preț abonament si  rezilere unilateral fără penalizări contractul... întrebarea este ce se întâmplă cu tel Xiaomi primit în ofertă ? 

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@PM26: Dacă abonamentul se reziliază unilateral, atunci telefonul îți rămâne, mai ales dacă l-ai achitat integral. Dacă ar fi fost în rate, achitai integral ratele, sau plăteai ratele până la scadență. Succes. 

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Va trebui să îl achiți. Dar cu cât poate să se mărească ? Îți spun eu, cu 1 euro pe lună. Știu, gestul contează, dar hai să vedem cât de mult cântărește în prețul final. Adică 24 de euro în 24 de luni. Deci poți să calculezi și să vezi dacă te afectează foarte mult cei 100 și ceva de euro și să pui în balanță și restul. Eu așa fac atunci când prelungesc un abonament. Eu și așa cred că este o ofertă excelentă, iar telefonul este foarte bun ( ci specificații excelente pentru acel preț). Deci decizia este la tine! 

Baftă!

PM26
Junior entuziast

va trebui să achit 49 euro sau prețul pe tel  fără reducre in jur de 1200 lei ?

Achiți ratele care le ai, dacă este luat în rate. Este posibil să plătești și eventualele reduceri. Dar asta îți spuneam, se merită pentru vreo 100 și ceva să dai mult mai mult, in caz că se majorează abonamentul? Eu cred că nu!

FLo1
#StarMember

@PM26: Dacă abonamentul se reziliază unilateral, atunci telefonul îți rămâne, mai ales dacă l-ai achitat integral. Dacă ar fi fost în rate, achitai integral ratele, sau plăteai ratele până la scadență. Succes. 

PM26
Junior entuziast

Nu este în rate , plătesc  o singură tranșă  49 euro , cred că pe prima factură sau la primire colet curier rambursare !

FLo1
#StarMember

Cu atât mai simplu. Odată cu factura de contractare. Simplu.

O corecte in interpretare: telefonul (fizic) ramane la cumparator, doar reducerile de care a beneficiat sunt in discutie. 

Pololică
#StarMember

Raspunsul este simplu: daca Orange face modificari de contract cu care nu esti de acord, poti cere rezilierea fara a plati reducerile primite (nici la telefon, nici la abonament).

Si raspunsul il dau din experienta proprie: am avut telefon luat in rate si reducerea a fost de aproximativ 60%. Cand am primit notificarea ca abonamentele mi se maresc cu 1E/numar am zis ca nu si am reziliat abonamentul. Nu am platit nimic suplimentar (doar sa ai in vedere faptul ca foarte probabil sistemul va emite o factura dupa refuzul cresterii abonamentului cu penalizare. O simpla corespondenta scrisa rezolva respectiva penalizare. Din pacate, sistemul nu stie motivul rezilierii si va genera automat acea penalizare de reziliere anticipata. La mine s-a rezolvat inainte in termenul de plata al ultimei facturi).

Vio73
#StarMember

Eu cred că poți rezilia când primești notificare, iar telefonul îti rămâne, dacă l-ai plătit integral. Deci este foarte bună oferta și o poți lua fără griji!

Baftă!