anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ofertã orange neonoratã

user_18827357
Junior

Am fost sunat de cineva de la Orange la sfârșitul lui noiembrie cu o ofertă. Dacă prelungesc trei numere, primesc internet și cablu TV gratis pe durata contractuală și reduceri la prețurile de abonament pentru fiecare număr. Am acceptat, iar ziua următoare s-a instalat internetul. Totuși, în decembrie, în factură au apărut 12, respectiv 16 lei pentru internet și cablu (am întrebat de trei ori dacă sigur este gratis). L-am sunat pe respectivul reprezentant și i-am explicat situația. Mi-a zis că va trimite o sesizare și că se va recalcula la următoarea factură.

A venit factura nouă, dar nu s-a recalculat nimic, abonamentele nu au fost reduse, iar la internet și cablu apar în continuare aceleași sume. L-am sunat din nou luna aceasta și mi-a spus că probabil este o eroare în sistem. Am o senzație că își bate joc de mine. Ce e de făcut?

19 Răspunsuri 19

Nu se pune problema ca nu spui adevărul, doar să ceri contractul și înregistrarea să poți compara acordul verbal cu ce este scris. 

Totuși, am văzut că "se poartă" reducere generală la mai multe servicii. Soția și-a prelungit contractul cu Vodafone pe final de 2023 și în magazin i se făcuse o oferta cu 1E mai puțin dacă accepta deschiderea unui abonament de mobil nou. N-am înțeles de ce nu i s-a putut face o astfel de ofertă fără al doilea număr... În condițiile în care chiar era inutil (înțelegeam dacă era număr secundar din altă rețea). 

GreenArrow89
Cunoscător

În general oamenii din vânzări mint foarte mult, fac orice ca să își vândă marfa.  Marea majoritate cam asa fac. Sunt presați sa își facă targetul ca să nu fie concediați 

MihaiC99
Campion

Daca a spus că va face o sesizare, atunci cere numărul sesizării pentru a verifica acest lucru atunci când vei contacta Orange.

Va trebui sa contactezi serviciul clienți și să ceri o copie după contract.

Eu nu înțeleg de ce ai așteptat atât daca ai observat că ceva nu este in regula.

https://www.ancom.ro/in-ce-conditii-se-pot-incheia-contractele-la-distanta-pentru-serviciile-de-comu... 

user_18827357
Junior

Am vorbit din nou cu agentul care mi-a facilitat ofertele. Mi-a spus că, în decembrie, a trimis o notificare către Orange, unde i s-a promis că situația va fi remediată. Deoarece nu s-a întâmplat nimic, mi-a spus că și ieri a trimis o sesizare, însă încă nu a primit un răspuns. Nu mi-a putut oferi niciun număr de sesizare, deoarece el trimite doar un e-mail către cineva. L-am rugat să sune, dar mi-a spus că nu poate, deoarece comunică doar prin e-mail. Mi-a spus că, dacă până luni, ora 13:00, nu primește un răspuns, pot reveni la situația contractuală inițială. Sincer, nu știu dacă să îl cred sau nu.

DanielaH
Moderator

@user_18827357, s-a rezolvat situația?