la 01-01-2025 12:12 PM - editat ultima oară la 03-01-2025 09:15 AM de DanielaH
Buna ziua, am renuntat la un numar de telefon in luna septembrie 2024, am sunat in call center, am fost la diverse reprezentante orange in ultima luna a anului 2024. Mi s-a spus ca numarul este la liber si disponibil sa il pot lua pe abonament ( cartela ), numarul despre care vorbesc a fost portat de la Vodafone la Orange acum 2 ani si anumitii angajati ai orange-ului mi-au spus ca numarul s-a reintors la Vodafone. Am fost si la Vodafone si acolo angajati mi-au spus ca numarul a ramas la orange, si de o luna ma plimb intre orange si vodafone. Cum as putea proceda sa pot recupera numarul acela? Multumesc
la 01-01-2025 12:24 PM
Salut,
In mod normal trebuie sa te deplasezi într-un Orange shop și să îți faci un abonament.
Ai fost într-un magazin Orange Shop fizic să întrebi?
01-01-2025 01:04 PM - editat 01-01-2025 01:06 PM
Salut! Verifică numărul pe portabilitate.ro , așa aflii la ce operator este acum. Dacă numărul portat in altă rețea este reziliat, stă 60 de zile într-o "carantina", apoi se reintoarce la operatorul initial. Acum sigur este la vodafone.Pentru recuperarea lui trebuie sa activezi un abonament la ei, dupa care sa ceri schimbarea numarului cu unul preferential, adica numarul dorit, serviciu tarifat, nu mai stiu cat era la vodafone.
S-ar putea dacă mergi intr-un magazin vodafone să il poti lua pe o cartela reincarcabila, dar nu stiu sigur..și oricum s-ar putea ca numărul deja sa fie la o alta persoană...
Iar dacă este la orange, se aplică aceleași lucruri! Cartela sim pe care era numărul de telefon mai are semnal în orange?
Zi frumoasă și un an nou fericit!
la 01-01-2025 02:09 PM
Salutare!
Cred că poate fi în carantină, iar dacă verifici pe portabilitate și este în rețeaua Orange, mergi și îți faci abonament cu el la un magazin Orange.
Baftă și La mulți ani!
la 01-01-2025 03:05 PM
Salutare!
Pe scudt: un număr portat și închis se întoarce în rețeaua inițială. Ultimul operator care a administrat numărul are o procedură de respectat privind returnarea numărului către operatorul inițial (și nu întotdeauna este publică sau la îndemână pentru noi, utilizatorii). Sigur a fost (posibil încă) sa fi fost în "carantină" și încă neatribuit (asa cum a stat în carantină la Orange, să stea în carantină o perioadă de timp și la Vodafone) până la o nouă utilizare.
la 01-01-2025 08:59 PM
Ai incercat sa apelezi acel numar? Ce se intampla cand suni la acel numar?
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor