anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Numar de telefon nou?

iGabriel
Începător

Hello,

vreau sa aflu daca numarul meu de telefon a mai apartinut cuiva inainte sa il am eu. Nu cui, ci doar daca. Cum pot afla?

Merci,

iG.

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

iGabriel, bun venit in Comunitate!!!

Informatia asta nu cred ca se poate afla, dar, avand in vedere ca formatul acesta de numar e de multi ani si combinatiile de cifre sunt limitate, tind sa cred ca e o sansa mare ca numarul tau sa fi apartinut cuiva inainte. Ai putea sa-ti cauti numarul pe net, poate gasesti vreo informatie.

De curiozitate: de ce te intereseaza acest lucru?

MihaiC99
Campion

Salutare!

Poți încerca să contactezi serviciul clienți Orange pentru a obține un răspuns oficial. Ar putea să-ți ofere un răspuns simplu de genul Da s-au Nu. Din motive de confidențialitate cu siguranță nu vor oferi un răspuns mai detaliat. Șansele să fie un număr nou (neutilizat) sunt foarte mici.

Poți încerca să cauți pe Google și să vezi daca apar informații despre numărul respectiv. Dacă numărul a fost utilizat îți vei da seama cu siguranță. Probleme cu diverse conturi online, sms-uri promoționale (oferte etc), apeluri de la persoane cunoscute fostului utilizator.

iGabriel
Începător

hello si ms pt raspuns,

pe net nu am gasit nimic cu numarul meu.

Ma intereseaza pt ca mi-ar placea sa fie un numar "fresh" pur si simplu. Bottoms up si weekend  blana in continuare!

iG.

Vio73
#StarMember

Salutare!

E greu de presupus că vei afla un răspuns concret, dar poți încerca. Dacă este un prepay, e simplu, poți să îl schimbi. Și dacă este abonament îl poți schimba, dar contracost. Am făcut și eu schimbări de numere și pe abonamente nu au fost probleme. Pe prepay am primit SMS de la Digi cu factură, am fost sunat de persoane dubioase, mesaje de la bănci ce nu am avut treabă vreodată cu ele. Și bineînțeles că am renunțat la acel număr.

Vezi cum faci!

Succes!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Exista un numar finit de numere utilizabile. Ca sa-ti dau un exemplu: avem prefixul 0744. Ai o plaja de la 0744.000.001 la 0744.999.999. Evident, nu vor fi folosite toate numerele din mai multe motive:

• unele vor fi folosite pentru uzul intern (angajati, numere pentru servicii de internet prin SIM, numere pentru diverse servicii interne, etc)
  • unele vor fi folosite pentru numere temporare (stii ca majoritatea clientilor primesc la portare un numar temporar. Vor primi numere dintr-o plaja, teoretic, specifica pentru a nu intra in numerele dedicate abonamentelor noi).
  • unele vor fi folosite pentru abonamente sau cartele preplatite. Evident, la anumite intervale numerele mai pleaca sau porteaza (adica pleaca din retea).

Pentru oricare din motivele de mai sus, anumite numere se recileaza constant. Acum, specific pentru tine, este greu de zis daca a apartinut cuiva sau nu. Teoretic, cu cat este mai departe de prefixul 0744 (initial, 094) ar trebui sa fie cat mai nou si mai putin utilizat.