anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu primesc SMS Allianz

Smarius
Junior

Salutare

Incerc sa ma conectez la contul meu Allianz, introduc user-ul si parola, apoi astept SMS-ul cu codul pentru 2FA (codul de confirmare) si nu il primesc. Am sunat de mai multe ori, la compania de asigurari, unde au spus ca SMS-ul a plecat din serverul lor, dar nu il primesc pe telefon. Din spusele lor, nu sunt singurul cu aceasta problema de la Orange. Ce pot face pentru a primi aceste coduri?

Va multumesc 

1 Soluţie acceptată‚

Salutare,

în cazul asta apelează serviciul clienți Orange și spunele așa: că nu primești SMS-uri de tip OTP / 2FA de la anumite servicii (ex: Allianz-Țiriac), deși primești SMS-uri scurte de la alte companii.

Roagă-i să deschidă tichet tehnic pentru rutarea SMS-urilor A2P către numărul tău, pentru că este o posibilitate ca ruta de expediere a SMS-ului de la Alianz către Orange să fie blocată, filtrată sau are erori.

„Less noise. Better signal.”

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Este totuși ciudat. Eu pe alliaztiriac.ro am nevoie de 2FA trimis prin SMS, însă pe aztpensii.ro după confirmare PIN este trimis cod pe adresa de email. Ai încercat o conectare cu număr de telefon și PIN sau cu email și PIN? La mine cu ambele variante, 2FA îmi este trimis pe EMAIL, nu ca SMS.

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Pe aztpensii.ro intra, intradevar cu PIN. Dar eu am nevoie sa intru pe alliaztiriac.ro pentru a vedea statusul asigurarilor de bunuri, locuinta, RCA si CASCO. Pentru unele dintre asigurari am optat pentru plata in rate, si doresc sa vad scadenta ratelor / facturilor.