la 06-02-2026 07:56 PM - editat ultima oară la 09-02-2026 08:58 AM de DanielaH
Salutare
Incerc sa ma conectez la contul meu Allianz, introduc user-ul si parola, apoi astept SMS-ul cu codul pentru 2FA (codul de confirmare) si nu il primesc. Am sunat de mai multe ori, la compania de asigurari, unde au spus ca SMS-ul a plecat din serverul lor, dar nu il primesc pe telefon. Din spusele lor, nu sunt singurul cu aceasta problema de la Orange. Ce pot face pentru a primi aceste coduri?
Va multumesc
07-02-2026 05:54 AM - editat 07-02-2026 05:58 AM
Salutare,
în cazul asta apelează serviciul clienți Orange și spunele așa: că nu primești SMS-uri de tip OTP / 2FA de la anumite servicii (ex: Allianz-Țiriac), deși primești SMS-uri scurte de la alte companii.
Roagă-i să deschidă tichet tehnic pentru rutarea SMS-urilor A2P către numărul tău, pentru că este o posibilitate ca ruta de expediere a SMS-ului de la Alianz către Orange să fie blocată, filtrată sau are erori.
la 07-02-2026 10:54 PM
Este totuși ciudat. Eu pe alliaztiriac.ro am nevoie de 2FA trimis prin SMS, însă pe aztpensii.ro după confirmare PIN este trimis cod pe adresa de email. Ai încercat o conectare cu număr de telefon și PIN sau cu email și PIN? La mine cu ambele variante, 2FA îmi este trimis pe EMAIL, nu ca SMS.
la 07-02-2026 11:05 PM
Pe aztpensii.ro intra, intradevar cu PIN. Dar eu am nevoie sa intru pe alliaztiriac.ro pentru a vedea statusul asigurarilor de bunuri, locuinta, RCA si CASCO. Pentru unele dintre asigurari am optat pentru plata in rate, si doresc sa vad scadenta ratelor / facturilor.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor