anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot adauga servicii in aplicatie

AlexandruT
Vizitator

Buna, nu pot adauga serviciul de internet in aplicatia MyOrange , cand introduc codul de abonat primesc eroare "Codul de abonat trebuie sa aiba 14 caractere" , codul meu de abonat este din 10 cifre. Asemenea si cu numarul de telefon.

Ce pot face?

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, Alexandru!

Codul tău de abonat începe cu 0, deci ai servicii Orange, nu Orange (Orange Romania Communications). În acest caz trebuie să îți creezi un cont My Orange, nu My Orange Fix.

În link-ul postat mai sus de Mihai vei observa diferența dintre cele două.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

delfinas
#StarMember

AlexandruT, bun venit in Comunitate!!!

Ai urmat pasii de aici: https://www.orange.ro/help/cum-imi-adaug-serviciile-orange-romania-communications-in-aplicatia-my-or...  ?

Absolut, mi-am facut cont, l am validat, singura problema este la adaugarea codului de client

Salut,

Ești client oroc sau oro?

https://www.orange.ro/accounts/create-user/pick 

Salut, nu inteleg intrebarea, cum vad tipul de client? Am televiziune si internet, atat pot spune

Contractul il ai? Ce scrie acolo: Orange Romania sau Orange Romania Communications?

Daca ești client Oro folosește prima varianta pentru a crea contul. Folosește codul de abonat in locul numărului de telefon.

Salut @AlexandruT,

Codul de abonat la ORO (Orange Romania) este format din 10 cifre, pe cand cea de la OROC (Orange Romania Communications - Fost furnizor Telekom) are doar 14 caractere.
Tinand cont ca ai mentionat de faptul ca codul tau de abonat este de 10 cifre, iar aplicatia iti cere de 14 caractere, asta inseamna ca ai creat un cont eronat pentru My Orange Fix (care este pentru contul cu servicii fixe preluate de la Telekom).
Ce trebuie sa faci este sa iti creezi contul de My Orange pe pagina de inregistrare, unde trebuie sa alegi "My Orange", urmand pasii mentionati pe ecran!

Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii si iti doresc o zi placuta,
Gabubu

AlexandruT
Vizitator

Cerea cineva o imagine de captura. Specific ca nu am absolut niciun cont la orange, mi-am instalat de curant TV si internet, am instalat aplicatia sa platesc mai usor facturile si cand adaug servicii, ma lovesc de aceasta eroare.

DanielaH
Moderator

Salut, Alexandru!

Codul tău de abonat începe cu 0, deci ai servicii Orange, nu Orange (Orange Romania Communications). În acest caz trebuie să îți creezi un cont My Orange, nu My Orange Fix.

În link-ul postat mai sus de Mihai vei observa diferența dintre cele două.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

AlexandruT
Vizitator

Multumesc de ajutor, mi-am creat cont de My Orange doar ca acum aplicatia se incarca foarte greu, cand o deschid dureaza undeva la 3-4 minute sa se incarce 

Screenshot_20250407_152654_My Orange.jpg

 si nu prea pot face mai nimic in ea...

Încearcă și varianta browser și vezi daca ajuta.

Dupa 2 minute, 

Screenshot_20250407_153050_My Orange.jpg

 insa, se tot incarca... Si la voi este la fel?

La mine funcționează normal fara întârzieri.

Ai ultima versiune instalată? Ar putea ajuta o dezinstalare/ reinstalare a aplicației.