anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament fantoma

Anonim2603
Începător

Buna ziua , v ați mai confruntat cu sms URI de l ei cu abonamente făcute fantoma ? Fără sa va prezentați in agenții ? 

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Maestru certificat

Bună ziua!

Da, sunt destul de multe persoane care au raportat astfel de probleme, în special legate de abonamente sau servicii activate fără consimțământul lor.

Dacă vi s-a făcut un abonament fără să vă fi prezentat într-un magazin sau fără să fi semnat ceva, este posibil să fie o fraudă.

Contactați Orange și solicitați informații despre cum sa făcut abonamentul și cereți anularea acestuia.

https://www.orange.ro/contact/ 

DanielaH
Moderator

Salut!

Ne dai, te rog, mai multe detalii despre situația ta? Ce conține SMS-ul?

Radu46
Junior

Da. Un abonament de fix pe cablu. Întrerupt de ei fără notificare. Când am făcut cerere de reziliere mi s-a spus ca s-a trecut pe cartela și ca am primit Sim-ul. Echipa are Pv semnat. Acum nu îmi reziliază contractul și plătesc abonamentul degeaba. 

Bun venit în Comunitate!

Ne dai mai multe detalii despre situația ta, te rog? Despre ce PV este vorba? Ai făcut o cerere de reziliere? Te afli în perioada contractuală? Vorbim de un abonament de servicii fixe sau mobile?

Este vorba de un post telefonic fix, pe cablu, preluat de Orange de la Romtelecom. În noiembrie au renunțat la cablu pe cupru și au mutat abonamentele pe sim-uri. Nu am fost anunțați și pentru că au tot fost probleme cu acest post, mereu era deranjat, am decis rezilierea. Când am făcut cererea mi s-a spus de mutare și de faptul ca am primit acest sim, echipa m-a contactat și eu am semnat. Acum nu reziliază contractul pana nu predau acest sim pe care nu l-am primit. În schimb se emit facturi. Din noiembrie am achitat luna de luna și nu am beneficiat de servicii. Am în curs o solicitare cu nr 191171273. Mulțumesc. 

Am înțeles. Mulțumesc pentru detalii. O să rog colegii să verifice situația. Îmi poți da, te rog, codul de abonat?

R4170007838387 Mulțumesc! 

Update: S-a închis abonamentul fantomă. Rămâne sa văd și ultima factură. Mulțumesc pentru ajutor. 

Mă bucur că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.