anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modul Google AI menționează diferit decât unii angajați din Orange Shopuri

UrascSerpii
Junior entuziast

Bună seara! Am o dilemă: unii angajați din magazinele Orange Shop mi-au spus că pot folosi 50 Euro din creditul de pe cartela Orange PrePay (mă voi referi în această postare doar la creditul veritabil stocat pe cartelă), împreună cu alți 50 Euro cumulați ca bonusuri de loialitate în urma încărcărilor și parcă mai există o condiție, ca numărul de telefon PrePay să aibă o vechime în rețea de minimum 3 luni de zile, pentru ca în primele câteva luni să mi se retragă din acest credit pentru plata facturilor lunare, iar după o scurtă perioadă de timp factura efectiv va fi nevoie să fie plătită cu bani cash sau cu card. Modul Google AI spune că un credit stocat pe cartelă anterior demarării întocmirii documentelor pentru încheierea unui abonament clasic nu poate fi folosit pentru plata facturilor. Să zicem, de exemplu, că eu aș deține vreo...cât să zic...60-65 Euro pe cartela PrePay. În aceste condiții, ar fi utili și ar merita folosirea lor pentru plata primelor facturi, sau s-ar pierde potrivit răspunsului AI, mai bine rămânând pe PrePay decât să închei un abonament? Voi ce informații dețineți? Doresc răspunsuri foarte elaborate! Vă mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Si barajul are o limita peste care nu treci (de acord, limita respectiva este fizica), dar limitarile de transfer de credit sunt puse pentru a avea niste puncte de reper. Operatorul nu stie care iti este nevoie ca si credit (bani), dar te anunta ca in cazul in care vrei sa schimbi tipul de serviciu (din cartela in abonament) trebuie sa te incadrezi in anumite limite. Pe site, valabilitatea de utilizare a creditului este de la 15 zile (pana in 3E credit) la 150 de zile (maxim 200E) si este pe praguri. Ai informarea clara (cum ziceam, majoritatea covarsitoare incarca exact cat optiunea si, la nevoie, cu cativa euro sa-i aiba de prasila. Utilizarea se face pe metoda FIFO: First In First Out, ca sa raspund la o posibila intrebare de ce nu expira creditul daca reincarci cu suma specifica pentru optiune).

Legat de plafon: e greu sa spui o suma pentru "plafon" intrucat, asa cum ziceam, fiecare are alte nevoi. O colega are o optiune de 3E si incarca cu 6 la doua luni. A se vedea ca creditul este valabil 30 de zile, dar optiunile doar 28 si nu are probleme de valabilitate.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Sistemele sunt programate. Poate decizia de limitare are informatii despre care nu stim ce analize au la baza. Plus ca modelul de business difera intre cele doua retele. Ma gandesc ca Vodafone merge pe premisa ca banii tot la ei sunt fara a face diferenta intre servicii cand se face tranzitia de la unul la altul, pe cand Orange vrea sa mentina o trasabilitate cat mai curata intre cele doua servicii (prepaid si postpaid) si de aici limitarile. Evident, doar presupun si nu stiu cat de real este motivul exprimat sau nu (poate fi la fel de corect pe cat de gresit este). Stiu, creditul este in conturile Orange (si disponibile clientului pentru utilizare in limitele de timp si valoare specifice), dar... nu stiu sa continui mai departe. 

In 2009, cand am facut primul abonament la Orange, mi s-a cerut contractul casei (unde aveam domiciliul). In 2013 am facut abonament la Vodafone si nu mi s-a mai cerut (din ce vobream cu agentul de vanzari, zicea ca nu se mai cer de aproximativ un an). 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.