anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare contract, fara posibilitate de achizitie telefon

Camelia_BM
Junior entuziast

Buna ziua,

In luna iunie 2022 mi s-a terminat perioada contractuala pentru 3 numere de telefon, si am solicitat modificare contract de la Fun 8 la Fun 6, pentru toate cele 3 numere de telefon.

Mi s-a comunicat telefonic ca modificarea de abonament NU ma obliga sa pastrez abonamentul inca 24 luni. Apoi mi s-a comunicat ca voi primi 3 telefoane cu butoane cu titlu gratuit, ca cica asa se face in cazul modificarilor de contract. De fapt s-a incheiat un nou contract pentru o perioada de 24 luni, lucru care nu ma deranjeaza neaparat, dar m-am trezit cu stupoare ca nu am drept de achizitie telefon in rate din cauza ca as fi achizitionat 3 telefoane in vara??? Asta chiar ca e bataie de joc! Nici macar nu am deschis cutiile, am spus clar ca nu vreau telefoanele cu butoane, dar daca altfel nu se putea modifica contractul, le-am luat. Le pot returna oricand, intacte!

Eu acum ma aflu in situatia in care nu pot achizitiona telefon, ba mai mult, nu pot nici rezilia contractul Orange fara o taxa de reziliere anticipata! Asta desi am continuitate pe abonamente de 4 ani si 9 luni, fara a mai pune la calcul anii in care am folosit cartela prepay Orange.

Normal, acum astept sa vad cat ma costa rezilierea, voi fi contactata in 9 zile. Am nevoie de un telefon urgent si ma trezesc ca partenerul meu de telefonie mobila imi inchide usa in nas.

MULTUMESC, ORANGE ROMANIA!

10 Răspunsuri 10

FLo1
#StarMember

@Camelia_BM: Bun venit în Comunitatea Orange. ”Întâmplarea” este că ai ”mușcat” păcăleala celor de la fidelizare, care pentru o prelungire pe 1 an ți-au oferit inclusiv telefoane de 2 bani, pentru a face prelungirea pe 24 de luni. Binaînțeles, odată achiziția făcută, este atât prelungit termenul de valabilitate al contractului, cât și imposibil de luat la fidelizare cel puțin 12 luni un alt telefon. Regretele sunt tardive dar prind bine la lecția de viață din cruda realitate a comerțului.

Vei putea achiziționa un telefon la liber sau pe un număr nou. Ca idee, la cele ”fără butoane” diferența nu este mare și găsești la liber telefoane mai ieftine decât la Orange. Dar decizia finală îți aparține. Succes.

Dacă folosești toate posibilitățile pe care le ai, ieși mult mai ieftin cu telefoanele decât la liber. Și știu ce spun!

Camelia_BM
Junior entuziast

E cam tarziu sa returnez telefoanele, oare? Nici macar nu am cu cine sa discut problema, trebuie sa astept sa fiu contactata. Eu am vrut doar prelungirea contractului fara nici o constrangere si fara cheltuieli inutile la abonament...

E târziu, nu prea ai ce să faci! Era bine să fi spus atunci, imediat.

@Camelia_BM: Trebuia să nu accepți telefoanele la momentul respectiv. Era cel mai simplu. Eventual, aveai posibilitatea de retur/renunțare timp de 14 zile din momentul acordului. Dar după 6 luni e tardivă situația. Tot e bine măcar că ai abonamentele reduse, .... ca să vezi și partea plină a paharului. 

Camelia_BM
Junior entuziast

Multumesc pentru raspuns. N-am mai patit din astea, mai ales ca am intrebat clar daca prin acceptarea telefoanelor ma oblig intr-un fel sau altul, si mi s-a raspuns negativ. Din punct de vedere legal se poate face ceva? Mi se pare abuziv modul in care m-am trezit obligata sa raman in abonament, trebuie sa fie optiunea mea.

CERI ANULAREA CELUILALT ABONAMENT...DIN CONT.SPUN CA PRIMESTI O CARTELA BONUS,DAR TE TREZESTI CU 2 AABONAMENTE DE PLATA

Vio73
#StarMember

Salutare!

La abonamentele de 6 euro nu prea se dă nimic la fidelizare. Am făcut și eu într-un an așa, dar îmi trebuia un telefon cu butoane pentru soacra mea. Nu prea ai ce să faci acum, pentru că așa e oferta, din păcate. Aștepți să treacă lunile din contract, pentru că altfel se complică lucrurile.

Camelia_BM
Junior entuziast

Da, numai ca eu nu am dorit un nou contract, ci doar modificarea celui existent, care era prea mare fata de cat consumam. E de-a dreptul jenant, nici nu-mi vine sa cred in ce situatie stupida am ajuns

Anonim
Neaplicabil

De aia e bine ca toate modificarile de genul asta sa le faci singurel online, acolo nu mai e loc de bagat telefoane pe gat si marit aiurea perioade contractuale. Stii exact ce alegi si pe ce perioada. Chiar si dupa ce am facut o prelungire online am fost sunat de diversi din call center sau din shop ca sa imi faca ei "super oferta", dar in secunda in care le spuneam "am facut deja online, nu va apare in sistem?", isi cereau scuze si incheiau discutia.