anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare abonament existent cu telefon cumparat in rate

And04
Senior

Salutare tuturor!

Am cumparat un telefon in rate impreuna cu un abonament si as dori sa stiu daca se poate modifica abonamentul, si daca da, cand as putea sa fac asta. Mentionez ca au trecut aproape 18 luni de la incheierea contractului.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

1 Soluţie acceptată‚

Salut, @And04 !

 

Abonamentul Orange poate fi inlocuit in perioada minima contractuala doar cu alt abonament cu valoare egala sau mai mare. Mai multe detalii aici https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-modific-abonamentul-76

Cand contractul tau de abonament va intra in ultimele 6 luni de perioada contractuala, poti sa faci prelungirea perioadei contractuale, cu abonamentele disponibile in contul tau My Orange, sau poti alege sa fii contactata telefonic de un reprezentant Orange, pentru a gasi impreuna solutia potrivita nevoilor tale de comunicare.

Tot atunci, la fidelizare, iti vei putea cumpara un telefon nou, iar oferta de pret o vei putea cunoaste in momentul depunerii cererii de oferta.

 

Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

38 Răspunsuri 38

Bine de stiut, multumim 🙂

@arsradu: Simplu: Planul de rate e un aspect, iar durata și tipul abonamentului sunt alt aspect al problemei. Fiecare are parcursul său, independent până la scadență. Singurul element comun și care le influențează pe ambele este modificarea calității de abonat a clientului, întrucât ambele sunt legate de factura lunară emisă de către Orange și există atât timp cât se emite factura lunar. Restul nu au de ce să se modifice sau să se influențeze reciproc. 😉  Have a nice day.

Daca mai sunt doar 5 luni pana la finalizarea abonamentului, si telefonul e luat in rate, si doresc rezilierea abonamentului, platesc ratele ramase si abonamentul ramas? Sau platesc in plus si altceva comision/taxa pentru rezilierea inainte de timp?

Multumesc!

cu drag!

Salutare, @Pololică 

Intr-adevar, dupa o discutie telefonica cu un operator, mi s-a sugerat sa mai astept pana in ultimele 3 luni de contract pentru ca atunci vor fi oferte ceva mai avantajoase. 🙂 O sa revin cu vesti atunci.

Numai maine nu-i poimaine! Plus ca peste 3 luni... vin ofertele de Craciun si Anul Nou, deci un posibil avantaj pentru tine.

EDITARE: recomand sa-ti faci putin temele pana atunci, in sensul ca ar fi bine sa-ti faci o idee despre ce anume vrei (atat ca pret si resurse, cat si ca aparatura).

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

În principiu, după 18 luni. Eu, după 18 luni am făcut și alte rată, chiar dacă aveam pe același număr deja rate. Probabil că depinde și de bonitatea ta ( cum ți-ai plătit facturile, vechimea în rețea, valoarea abonamentelor, etc) și de valoarea abonamentului, care trebuie să fie cel puțin egal sau mai mare decât cel pe care îl ai deja. Dacă aștepți la 21 sau 24 de luni, se schimbă treaba și poți încheia și abonamente mai mici, etc .

Baftă!

 

Multumesc mult, @Vio! 🙂

user_16043025
Începător

Bună ziua,

Eu am abonament de 22 de ani. Momentan am abonamentul me 6 dar a fost mărit la 7 euro...aștept sa vad ce oferta o sa primesc. Am discutat deja cu un operator în acest sens.

Se poate modifica abonamentul fara acordul ambelor parti? Mi se pare ciudat sa primesc doar notificare ca mi se mareste pretul la abonament fara ca eu sa fiu de acord.

Da, se poate. Din pacate.

Daca nu esti de acord, ai 30 de zile sa anunti lucrul asta si sa renunti la abonament fara plata vreunei despagubiri.

Dar da, din cate stiu, toate contractele au o clauza de genul asta care le permite sa fie modificate pe parcursul desfasurarii lor. Atata timp cat se face notificarea clientului si i sa da timp sa intervina. Daca nu intervine, se considera acord tacit si contractul merge mai departe cu noile conditii.

Client Orange

Adica ei pot sa mareasca pretul cand vor, si am la dispozitie o luna sa refuz altfel e acord tacit, dar eu nu am posibilitatea sa reduc abonamentul cand vreau eu, sa ii notific, si daca ei nu sunt de acord sa fie considerat acord tacit?

Exact. 🙂 Din pacate, cutitul si furculita sunt la ei...

De-aia, eu unul nu recomnand nimanui abonamentele (daca se pot evita). Exact pentru chestiile astea.

Cu toate astea, se pare ca foarte multa lume le prefera. Si nu zic ca nu ar exista si beneficii. Dar puse in balanta, cel putin pentru mine, nu exista concurenta pentru Prepay.

Client Orange