anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Migrare de la abonament 25 la 8 Eur

Gabigida
Junior

Buna ziua,

Am in prezent un abonament Orange de 25 Euro redus la 17.5. Pe 13.12 expira perioada contractuală și as dori un telefon la fidelizare folosind online 3x puncte TY. Este posibil sa solicit un abonament minim începând cu 14.12 pe o perioadă de 6 luni, urmând ca după 2-3 luni sa prelungesc abonamentul online și să iau și telefon cu 3x puncte TY? Sunt alte variante mai bune? Mai am un ab de 8 Euro și la final as vrea sa ajung la 8+10 pt a avea reducerea family. Va mulțumesc.

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți solicita, dacă nu iei telefon, dar cred că poți să iei direct telefonul pe puncte, la terminarea perioadei contractuale, cu abonament minim. Problemă este că și resursele incluse sunt ,,minime", iar reducerile din abonament sunt și ele pe măsură. Adică s-ar putea să ai o dezamăgire mare, trecând de la 25 de euro la 8 euro. Sigur, fiecare face cum crede de cuviință și este mult mai ieftin, dar nici nu include mare lucru pe partea de date mobile. 

Succes!

Gabigida
Junior

Mulțumesc de promtitudine.

Din cate mi-am dat seama, reducerile sunt mai mari când migrezi la un abonament mai mare, la prelungirea abonamentului și poți folosi de 3x punctele. La ab nou se folosesc doar 1x puncte. De aceea mă gândeam că pt o lună mă descurc cu ab de 8 pt că apoi sa să fac upgrade și sa iau și telefon. Acum de ex. benediciez de telefon la preț bun doar daca prelungesc ab la valoarea reală de 25 sau mai scump ceea ce nu e avantajos. Mulțumesc.

@Gabigida: O "reducere mare" nu înseamnă un "preț bun". E ca și cum pe un produs de 5lei NU vrei să plătești 10lei ci ai plăti mai bine chiar și 20lei doar pentru că are 10lei "REDUCERE". Nu reducerea contează ci cheltuiala finală. De ce? Pentru că tu vei plăti întreaga valoare solicitată, indiferent dacă este justificat acel preț. Succes în decizia luată.

PS: nu degeaba reclamele flutură telefoane cu 1000lei reducere, doar că ei ți-l vând cu 5-6k lei.

Mulțumesc 

@Gabigida: Cu plăcere. Dacă vei considera că produsul merită pentru tine și vrei să-l ai neapărat, atunci prețul și reducerea nu mai au importanță. Spor la decizii înțelepte.

La sfârșitul perioadei contractuale, poți alege și un abonament mai mic, dar în același timp poți face calcule și simulări in Magazinul online, iar varianta cea mai bună trebuie pusă în practică. Cel puțin așa aș face eu! Pe de altă parte, eu prelungesc mai mereu in ultimele 6 luni contractuale, când prind o ofertă ok. Acum, de exemplu, am prins un telefon redus binișor ( de la 3800, la 2200, cu puncte, etc), pentru că, dacă mai așteptam, riscam să pierd anumite discounturi. Am luat Xiaomi mi 12 T pro, care a avut și cadou aspirator robot ( îmi sosește săptămâna viitoare). Abonamentul l-am mărit cu 1 euro ( de la 9, la 10), dar este in Family, deci am reducere de 1 euro oricum.  Dacă stăteam mai mult, mai scădea prețul, dar nu puteam acoperi și cadoul. În concluzie, te sfătuiesc să urmărești cu atenție site-ul și reducerile, pentru că nu doar valoarea abonamentului este importantă.

Gabigida
Junior

Buna,

Ma poate lamuri cineva care este diferenta intre cele 2 abonamente de 25 euro daca as opta pt prelungirea abonamentului? Eu inteleg ca varianta 1 este abonamentul meu curent si se va prelungi cu exact aceleasi beneficii ( 25 redus la 14,5+ optiune de number share pe telefon) , iar varianta 2 abonamentul cu pret intreg de 25 euro....

Multumesc...

 

Nu văd nimic redus, decât că în prima variantă este prețul telefonului mult mai mare.

Deci în varianta 2 este prețul telefonului aproape la jumătate față de prima variantă, iar abonamentul  costă tot atât, deci clar este mult mai bună ( varianta 2).

Dacă zici că ai reducere acum, nu cred că va mai fi în continuare, deci trebuie întrebați cei de la Magazinul online pe chat și abia apoi faci calculele finale ținând cont de aspectul acesta. Oricum, reducerile se fac pe 24 de luni și apoi nu le mai ai. Deci mare atenție, că nu reiese de nicăieri că ai vreo reducere!

Sper că am lămurit ceea ce doreai!

Baftă!