la 05-05-2025 06:42 PM
Salut!
Cum pot scapa de mesaje si apeluri SPAM care au loc zilnic. Mentionez ca ei stiu totul despre mine inlcusiv si adresa unde stau. Ceea ce seamana foarte tare cu scurgere de informatii personale. Mai noi in fiecare mi se preia numarul din whatsapp si se trimit mesaje Spam catre alte locatii din alte tari. Automat am interzic si blocat. Si numai pot folosi numarul. Help please…
la 05-05-2025 07:51 PM
Salut,
O măsură drastică ar fi schimbarea numărului de telefon, ai detalii aici.
Alte măsuri ar fi activarea 2FA (autentificare în doi pași) pe toate conturile importante (Gmail, Facebook, WhatsApp etc.) și instalarea unor aplicații precum Truecaller pentru blocarea apelurilor și mesajelor spam
la 06-05-2025 07:10 AM
Salutare!
Ce înseamnă pentru tine spam? Ai numărul declarat pe la diverse site-uri? Pe mine ma suna cei de la Dormeo de pe vreo 20 de numere și zici ca sunt roboti. Până nu termină textul, cu greu pot interveni, ca de discuție nu poate fi vorba.
la 06-05-2025 08:59 AM
Am un prieten "om bun si naiv" de felul lui care de-a lungul timpului a intrat in zeci de grupuri de whatsapp de pariuri sportive/gaseli pe net/femei singure/ etc etc - la un moment dat toate contactele lui din agenda inclusiv eu am inceput sa primim tot felul de mesaje spam de pe numarul lui 🤔 = rezultatul a fost un mare banned din partea whatsapp timp de 6 luni - concluziile le trageti voi
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor