anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Majorare tarif abonament cu 1 euro

Antonescu
Explorator entuziast
Bună seara! Pe factura curenta sunt înștiințat ca începând cu data de 1 iunie, tariful abonatului meu va fi majorat cu 1 euro. Scrie de asemenea ca voi primi un bonus de 20 gb/luna. În prezent dețin un abonament de 7 euro, ME start 7 New, cu 50 GB. Deci practic de luna viitoare voi avea 70 GB? Mulțumesc.
35 Răspunsuri 35

Antonescu
Explorator entuziast
Smart 15 nelimitat?

BlackWolf
Senior certificat
Este un Smartnet 15 redus la 10 euro de la Vodafone. Este doar abonament de internet mobil nelimitat cu roaming si atat, fara alte beneficii, doar internet. Nu este un abonament normal de telefon. Pe telefon am tot un abonament nelimitat de la ei, dar la 11 euro. In zona mea Orange-ul are probleme dupa preluarea fostului Telekom fix si a trebuit sa ma mut.....

delfinas
#StarMember
Antonescu, daca iti convine majorarea si noile conditii, lasa asa, dar cred ca daca apelezi la Retentie, s-ar putea sa primesti o oferta chiar mai buna.

BlackWolf
Senior certificat
Da, incearca si la Retentie sa vezi ce iti ofera, poate ai noroc. Nu ai nimic de pierdut

Giey_Giey
Junior
Cei care sunteți în perioada contractuala, dacă veți citi pe prima pagina, dacă retin, obiect contract, durata, acolo scrie clar ca orange nu are voie să modifice planul tarifar în perioada contractuala. În concluzie, puteți sa va adresați Oficiului pentru Protecția Consumatorului din raza județului unde locuiți și sa trimiteți contractul cu articolul respectiv.

Razvan
#StarMember

Am primit și eu notificare de majorare abonament, cred că le voi rezilia.