anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Majorare tarif abonament cu 1 euro

Antonescu
Explorator entuziast
Bună seara! Pe factura curenta sunt înștiințat ca începând cu data de 1 iunie, tariful abonatului meu va fi majorat cu 1 euro. Scrie de asemenea ca voi primi un bonus de 20 gb/luna. În prezent dețin un abonament de 7 euro, ME start 7 New, cu 50 GB. Deci practic de luna viitoare voi avea 70 GB? Mulțumesc.
35 Răspunsuri 35

BlackWolf
Maestru
@Razvan s-ar putea sa ai dreptate. Eu stiam ca majorarea e obligatorie si daca nu iti convine, ori reziliezi contractul, ori iti alegi alta oferta. Asa stiam eu ca e, poate ma insel

BlackWolf
Maestru
Nu stiu ce sa zic, eu de exemplu as da 1 euro pe luna pentru 20 Gb. Dupa nevoile tale se pare ca ai avea nevoie de cei 20 Gb in plus. Vezi putin si ce oferte sunt la Prepay sau Yoxo, poate gasesti ceva si mai bun

Antonescu
Explorator entuziast
400 minute internaționale. Cred ca e ok 8 euro și 70 GB. În prezent am 50 GB. Era sa uit, mai am 8gb din vechime. Bănuiesc ca rămân cu bonusul din vechime.

BlackWolf
Maestru
Bonusul de vechime ramane indiferent de modificari. Adica ai 78 Gb acum?

Antonescu
Explorator entuziast
Nu. Momentan am 50+8 din vechime. 78 voi avea dacă accept majorarea planului tarifar.

BlackWolf
Maestru
La Prepay nu prea par ok ofertele pentru net. Dar vad la Yoxo, pare destul de buna oferta asta: https://www.yoxo.ro/oferta-de-abonamente/#yoxo-150gb

BlackWolf
Maestru
Da, pai la asta ma refeream, ca vei avea 78 Gb dupa majorare. Nu e rau deloc

Antonescu
Explorator entuziast
Da, bună de tot oferta YOXO. Dar parca as rămâne la abonament.

BlackWolf
Maestru
Asa zic si eu, pastreaza-l deocamdata asa cum va fi si vei vedea dupa ce oferte faine mai apar, mai bune decat ce vei avea. Vei avea o oferta buna, eu asa zic. Chiar si Yoxo e o varianta buna de luat in seama. E tot abonament, dar e un alt tip de abonament

BlackWolf
Maestru
Tu faci lunar cost suplimentar pentru internet? Din screenshot pare ca sunt 100 Gb folositi intr-o luna doar pe date mobile, nu si pe Wifi (combinat)

Antonescu
Explorator entuziast
Nu am făcut niciodată cost din depășire net. Da, netul e consumat doar din resurse. Noroc cu netul pe care-l primesc la Pinata Party :).

Antonescu
Explorator entuziast
YouTube îmi consuma peste 90% din trafic.

BlackWolf
Maestru
Aaa, asa e bine. Daca e cu bonusuri si acoperi traficul consumat este bine. Am crezut ca ai facut cost suplimentar. Cu Youtube-ul stiu ce zici, ca la fel fac si eu. Oricum tu consumi putin fata de mine, eu am consumat aproape 100 de Gb doar intr-o saptamana :))

Antonescu
Explorator entuziast
Din YouTube ai avut asa consum?

BlackWolf
Maestru
Da, din Youtube. La mine merg clipurile pe TV ore intregi, zilnic, majoritatea in 4K. Ruleaza de toate de la muzica, videoclipuri pana la documentare, review-uri tech, unboxing-uri...etc., de toate. Folosesc tot un abonament de internet mobil nelimitat bagat in router