la 24-01-2026 03:37 PM - editat ultima oară la 25-01-2026 09:18 AM de DanielaH
Bună ziua. Primesc mailuri si mesaje, cică de la Orange, ca am de plată facturi care nu exista. Adică eu am plata la zi. Ați întâmpinat va rog, astfel de situații?
la 24-01-2026 03:44 PM
Buna @Alina2503. Dacă tu știi că ai un singur cont și este plătit, atunci stai fără grijă. E posibil ca unui client să i se fi trecut din greșeală numărul tău ca număr de contact, pe care să primească diverse informări generate de Orange.
la 24-01-2026 03:46 PM
Totuși, pentru liniștea ta, ai putea cere lămuriri suplimentare pe chat sau la relații cu clienții.
la 24-01-2026 04:03 PM
Salutare!
Ai verificat în My Orange? De asemenea, poți suna la 300 și verifica după pașii robotului, chiar și la *100# apoi 1-3-1, se poate verifica statusul facturilor.
Sigur, poți contacta și Serviciul clienți prin My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator sau poate merge să verifici și automat.
Baftă!
la 24-01-2026 05:14 PM
Salutare,
Asigură-te soldul este 0 și că plățile sunt la zi, folosind metodele uzuale de verificare. Plata a fost efectuată prin My Orange sau prin alte metode de plată?
Dacă plata a fost realizată la sfârșitul perioadei de scadență (în ultima zi) și prin alte metode decât My Orange, există posibilitatea ca aceasta să se fi procesat cu întârziere. În acest caz, este posibil să fi primit mesajele respective înainte ca plata să fie înregistrată în sistem.
🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază👍
la 24-01-2026 06:57 PM
Buna @Alina2503,
Ne poți arata si noua un astfel de mesaj sau chiar mai multe? Daca le publici le vom putem analiza iar mai apoi sa iți oferim sfaturi despre ce poți face in continuare.
la 24-01-2026 09:01 PM
Prin ce metoda ai facut plata si cand?
la 24-01-2026 09:50 PM
Acestea sunt mesajul de luna trecuta și mailul de azi. Nu îmi aparține nici codul de client, nici nr facturii. Am omis anterior sa menționez ca am de la Orange doar net.
Factura mi o plătesc doar în aplicatie. Chiar azi am verificat, sunt pe 0.
Totuși nu înțeleg mesajele astea, cred ca e vreun link de ala câte te păcălește pr a obține datele de pe card. Oricum eu niciodată nu le deschid.
Mulțumesc tuturor celor care mi ați oferit răspunsuri.
24-01-2026 10:03 PM - editat 25-01-2026 01:57 PM
Salutare!
@Alina2503 poți să le scrii de pe chatul din aplicația My Orange și atașa aceste screenshot-uri. Aceștia vor verifica dacă mesajele sunt reale și codul de abonat există. Și vor face modificările necesare pentru ca tu să nu mai primești aceste mesaje dacă este o eroare
My Orange app - altele - contact și feedback - Scrie-ne
la 24-01-2026 10:55 PM
Poti sa ignori mesajele, daca spui ca fac referire la un abonament ce nu-ti apartine, dar, ca sa fii sigura, ar fi bine sa apelezi Orange pe chatul My Orange.
la 25-01-2026 04:32 AM
Salutare!
Și eu primesc mesaje de la Digi pe un unul dintre numere, să îmi plătesc factura, în condițiile în care nu mai am de vreo 5 ani servicii de la ei. Deci pot fi erori sau cine știe.
Poți să le scrii din chatul My Orange sau să le ignori.
Baftă!
la 25-01-2026 12:51 PM
Buna Alina.
Link-urile din mesaj sunt cat se poate de fake. Numarul 1811 nu cred ca a fost sau este folosit de Orange. Din cate stiu la expeditor ar trebui sa apara Orange, nu un nr de telefon.
Deci da, poti ignora mesajele. Mai mult. Eu as trimite si catre Orange. Pentru ca pare sa fie vorba de o incercare de frauda.
la 25-01-2026 01:54 PM
@Alina2503 cel mai bine verifici cu Orange informațiile primite. Ori mergi in magazin ori scrii pe chat.
Desi numărul 1811 e posibil sa nu aparțină de Orange, structura mesajului si mail-ului sunt cat se poate de corecte. E bine sa verifici cu cineva de la Orange aceste informații sa fii sigura ca nu iți aparțin si in același timp sa fi eliminata ca si persoana de contact pentru acel număr de abonat. Sa ne spui ce ai rezolvat.
la 25-01-2026 02:11 PM
@Alina2503 interesant ar fi de văzut și ce adresa apare la e-mail (expeditor)
Îți recomand să contactezi serviciul de relații cu clienții prin chatul din aplicația my Orange, indiferent de situație.
Dacă mesajele sunt legitime, operatorii pot face modificările necesare pentru a opri trimiterea lor (de exemplu, eliminarea datelor tale asociate contului respectiv).
Dacă mesajele nu sunt reale, este important să fie raportate pentru ca operatorul să poată lua măsurile necesare.
Daca primești confirmarea că este un scam poți marca/bloca atât e-mailului cât și SMS ca spam.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor