anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ma voi intoarce la Vodafone

Fost Membru
Neaplicabil

Dupa data de 2 mai 2024 pot negocia contractul si pot achizitiona un telefon. Surpriza, voi face cerere de reziliere si voi plati cele 3 luni (in avans, prevazute de lege si ascunse de toti operatorii) si ma voi muta cu telefonia mobila la Vodafone.

Motive:

- semnal la serviciu, semnal la domiciliu, semnal si in deplasare 😄 download dublu fata de Orange si la serviciu si la domiciliu si in deplasare, nu am internetul limitat si nici cu portia (Bucuresti). Teste facute pe telefonul personal Xiaomi 11T Pro si pe Iphone 13, in mod 4G si 5G. Mentionez ca in momentul de fata detin un abonament "cica" 5G (marketing). Daca nu ma insel am mai spus intr-un topic ca Orange a devenit doar marketing, drept dovada de confirmare problemele reclamate de clienti.

19 Răspunsuri 19

Ionhgg
Începător

Indreapta-te catre digi , eu am fost abonat digi dar m-au prins astia de la vodafone cu o oferta de 3 euro net nelimitat si minute garla ,la digi aveam trafic peste aia 50 de GB , acum la vodafone am semnal mai slab dar na am nelimitat  !

Fost Membru
Neaplicabil

Despre falimentul Orange România nu vb. nimeni? 🤔 Ah, nu știați. 🤭 Probabil la anul vor schimba iar CEO pe România, vb. aia 'Peștele se împute de la ceo, pardon de la cap'. 

MihaiC99
Campion certificat

Daca toate firmele falimentare ar avea oferte avantajoase și ar face investiții precum Orange am fi în top.

https://newsroom.orange.ro/comunicate/orange-romania-investeste-in-viitorul-comunitatilor 

Fost Membru
Neaplicabil

😂 realitatea din online nu bate cu cea offline. Cu reteaua au terminat, investesc acum în bătut câmpii 😂

MihaiC99
Campion certificat

Daca te referi la dezvoltarea rețelei 5G, sigur ritmul este unul mai lent.

Nici o rețea nu sa dezvoltat instant și necesită timp (instant=faliment).

Îmi place stilul tau exprimare.🙂👍