anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

M-am portat la Orange

Robert1812
Vizitator

Bună seara, ieri mi s-a portat numărul la orange iar azi mi-a venit pe aplicația my orange ca am de plată factura deja, este normal? La casierie mi s-a spus ca prima factură va fi emisă în ianuarie

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion

Salutare!

Da, este normal. Ieri ți-a fost portat numărul, însă până atunci ai avut un număr provizoriu. De obicei, pe prima factură vor apărea două perioade de facturare: perioada de la activarea abonamentului până la data facturării (la care se pot adăuga eventuale costuri suplimentare, daca ai avut) și taxa abonamentului pentru luna următoare.

Mai multe detalii găsești și aici.

Personal, am portat numărul pe 11 decembrie și pe data de 16 decembrie a venit prima factura ce conține cele 2 perioade menționate mai sus.

Am înțeles, înseamnă ca au greșit doamna de la caserie, nu am costuri suplimentare doar ca mi s a spus ca prima factura va fi pe 20 ianuarie emisă

Dacă data ta de facturare este pe 20 ale lunii, iar abonamentul a fost activat mai devreme, este perfect normal. Accesează factura și vei putea vedea perioadele de facturare.

Am înțeles, mulțumesc frumos! Acum am citit în factură și apare perioada 20.12.2025 - 18.01.2026 perioada de activare, vă mulțumesc pentru ajutor🙏sărbători fericite!

Cu drag. Sărbători fericite!

Așa a arătat prima factura in cazul meu.

6770.jpg