la 18-12-2025 02:16 PM - editat ultima oară la 18-12-2025 02:29 PM de DanielaH
Cine a mai pățit cu abonamentul de la Orange asa ceva? Am abonament pe 55 de lei și eu plătesc tot 100 de lei deși am făcut și sesizări?
la 18-12-2025 02:18 PM
Salutare!
Poti detalia mai mult? Abonamentul a iesit din perioada minima, ai avut reduceri a caror perioada a expirat, ai cost suplimentar sau plati recurente?
la 18-12-2025 02:19 PM
Salutare!
Ești în perioada minima contractuala?
După expirarea perioadei minime contractuale, eventualele reduceri primite nu se mai aplica.
la 18-12-2025 03:00 PM
Arunca un ochi pe factura detaliata si vezi de unde vine costul suplimentar:
- dupa ce expira perioada minima contractuala, dispar bonusurile si reducerile: incepi sa platesti abonamentul la pret intreg, eventualele echipamente (router, card CI) nu mai sunt gratuite
- e posibil sa ai plati facute pe abonament: donatii, abonamente (Youtube, Apple iCloud) sau e posibil sa te fi inscris fara sa stii la servicii cu cost suplimentar (horoscop, jocuri, alte abonamente)
- e posibil sa ai configurata o reincarcare PrePay automata
- e posibil sa ai rate (ex: ai luat tableta cu abonament de date si platesti 10 euro abonamentul + 8-9 euro tableta in rate)
- e posibil sa ai cost suplimentar (servicii cu suprataxa, consum in roaming, apeluri redirectionate, apeluri in conferinta)
la 18-12-2025 03:09 PM
Salutare!
Dacă ai avut ceva opțiuni gratuite la început și s-a dus gratuitatea, probabil au intrat ulterior pe bani .
Verifică atent factura detaliată, pentru că sigur e ceva care îți scapă!
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor