anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am abonament pe 55 de lei și eu plătesc tot 100 de lei

Ady71
Vizitator

Cine a mai pățit cu abonamentul de la Orange asa ceva? Am abonament pe 55 de lei și eu plătesc tot 100 de lei deși am făcut și sesizări? 

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare!
Poti detalia mai mult? Abonamentul a iesit din perioada minima, ai avut reduceri a caror perioada a expirat, ai cost suplimentar sau plati recurente? 

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ești în perioada minima contractuala?

După expirarea perioadei minime contractuale, eventualele reduceri primite nu se mai aplica.

Trixen
#StarMember

Arunca un ochi pe factura detaliata si vezi de unde vine costul suplimentar:
- dupa ce expira perioada minima contractuala, dispar bonusurile si reducerile: incepi sa platesti abonamentul la pret intreg, eventualele echipamente (router, card CI) nu mai sunt gratuite
- e posibil sa ai plati facute pe abonament: donatii, abonamente (Youtube, Apple iCloud) sau e posibil sa te fi inscris fara sa stii la servicii cu cost suplimentar (horoscop, jocuri, alte abonamente)
- e posibil sa ai configurata o reincarcare PrePay automata
- e posibil sa ai rate (ex: ai luat tableta cu abonament de date si platesti 10 euro abonamentul + 8-9 euro tableta in rate)
- e posibil sa ai cost suplimentar (servicii cu suprataxa, consum in roaming, apeluri redirectionate, apeluri in conferinta)

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai avut ceva opțiuni gratuite la început și s-a dus gratuitatea, probabil au intrat ulterior pe bani .

Verifică atent factura detaliată, pentru că sigur e ceva care îți scapă!

Baftă!