anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lămurire oferte abonament

Marck3d3
Junior

De ce responsabili de la ofertare mint clienții și nu îi informează corect în privința ofertelor la serviciile de voce și internet și tv?

2 Răspunsuri 2

DanielaH
Moderator

@Marck3d3, dă-ne, te rog, mai multe detalii despre situația ta. Ce ofertă ai primit? De ce spui că nu ai fost informat corect? Povestește-ne experiența pe care ai avut-o ca să te putem ajuta cu răspunsuri.

În primă fază când am cerut o ofertă de prelungire abonament ca și client de 20 de ani al orange România mi s-a a spus ca ce doresc eu nu se poate  venind la mine cu o ofertă mincinoasă prin care mi se mărea abonament la 11 euro dar aveam reducere doar doi ani la 5 euro .

eu am cerut această ofertă pe toată durata păstrării abonamentului orange România drept dovadă loialitatea mea de 20 de ani.

In prima faza nu am căzut la înțelegere ,vânzătorii de abonamente au spus ca nu se poate asa ceva ,după insistente și discuții kilometrice o șefă care e peste toți a revenit cu telefon și mi-a dat ce am cerut.

Asta a implicat discuții kilometrice timp si nervi.

Sunt foarte mincinoși vânzătorii de abonamente și în primă fază la ei nu se poate nimic ,sunt cu nu se poate în gura de cum îi suni.