la 22-08-2024 10:54 AM
Am 4 nr si sunt in retea de 19 ani nu am niciun beneficiu pentru acest lucru, la telefoane nu fac reduceri imi da net la un an si efectiv n am ce face cu el. M-as porta la Digi am vazut ca au abonamente ieftine si semnal peste tot. Chiar am probleme si cu netul la orange uneori merge prost si stau intr-un oras mare. La telefoane nu mai zic ca vreau sa cumpar noile iphone cand apar, acum 2 ani am luat unul cash unul in rate lunare ( amandoua la orange) am facut un calcul si prefer sa le iau pe amandoua cash decat sa mai prelungesc abonamentele la orange. Chiar m-au dezamagit din multe puncte de vedere nu stiu sa-si pastreze clientii. Voi cum ati proceda?
la 22-08-2024 03:23 PM
Așa este, nu e normal! Sunt fidel, pentru că am avut experiențe mult mai triste cu alții și vorbeam singur pe acolo. Măcar la Orange m-am obișnuit și știu ce să fac! Fiecare cu propriile experiențe și de aia spuneam că este bine să cauți ceea ce ți se potrivește. Mir mi se potrivește Orange!
la 22-08-2024 01:20 PM
Si ce beneficii ai? Ca s curioasa. Aveam si eu mai mult de 25 de ani dar niste oameni minunati de la orange mi au inchis atunci abonamentul ca asa e ok si nu mai intru in detalii ca a trecut mult de atunci
22-08-2024 01:48 PM - editat 22-08-2024 01:49 PM
Vezi ca la altex iPhone 15 pro 128 GB costa vreo 5200lei, este un preț ok și primești și un voucher de 400 lei
la 22-08-2024 03:20 PM
Până nu demult aveam Orange Money, dar acum trebuie să mă reorientez! Probabil că voi cere ceva puncte Thank You la reprelungire, iar dacă nu le obțin, îmi iau un abonament fără telefon, adică ceva gen 5,5 euro nelimitat ( cel de 11 euro redus la jumătate sau alte variante). De-aia spuneam că există soluții!
la 23-08-2024 07:44 AM
Un net care nu are viteza, am ramas ieri socata cand am facut testul de viteza pe 4g si 5g. Nu ma deranjeaza sa platesc pt servicii dar sa fie calitate nu bataie de joc
la 22-08-2024 08:03 PM
Salut,
Ofertele bune se găsesc din ce in ce mai greu la furnizorii de servicii mobile.
Magazinele de profil au devenit foarte competitive și vin cu superoferte.
Este greu pentru Orange sa tina pasul.
la 23-08-2024 09:36 AM
De ce nu încerci să ceri o ofertă personalizată de la departamentele de sales? Eu intotdeauna primesc oferte ff bune, am luat iPhone 15 cu 500 lei la curier ( am dat iPhone SE 2 la buyback) si abonamentul este smart plus 15 redus la 10 euro. Eu nu m-as porta.
la 23-08-2024 02:03 PM
Am 14promax clar nu l dau la buyback, ieri cand le am zis sa mi faca oferta la 15promax pret mai scump ca la Altex. Am vb ieri si imi faceau oferte pe abonamente, imi dadeau net mai putin decat am …. Au zis sa mai revin luna viitoare. Desi pt mine mai enervant e faptul ca merge prost netul pe telefon si semnalul. Cat de ok erau inainte acum sa fie asa?
la 23-08-2024 07:18 PM
Trebuie să ceri ofertă perosnaliată contului tău, nu oferte actule pe care le poate avea oricine, astfel primesti o oferta mult mai bună, dacă vrei, iti pot lăsa in privat numărul de tel. al unui consultant cu care am vorbit si mi-a facut mie oferta. Sigur te poate ajuta!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor